ŠEST GODINA SU BILI U VEZI, A ONDA JE POČEO DA JOJ ŠALJE ČUDNE PORUKE: Ovo je ispovest majke ranjene Jelene na Ceraku

- Jeca je htela da ga prijavi policiji, ali je ipak odustala misleći da će on doći sebi - u neverici priča Gordana Damjanović

  • 22

Gordana Damjanović, majka teško ranjene Jelene Damjanović (38) koju je preksinoć na Ceraku pokušao da ubije bivši dečko Siniša Đurić (45), još ne veruje da je njeno dete preživelo pogodak sa dva metka u grudi i vrat.

OVO JE JELENA D. U KOJU JE LJUBOMORNI DEČKO SINIŠA ISPALIO TRI HICA: Detalji jezive tragedije na Ceraku (FOTO)

- Pravo je čudo kako je preživela. Moju Jelenu je samo Bog spasao. Operisana je i dobro je. Izvadili su joj metak iz vrata. Nije joj povređen nijedan organ. Nadam se da će brzo doći kući da zagrli svoju ćerku, koja je tek krenula u četvrti razred - ispričala je za Srpski Telegraf ova žena.

DŽINOVSKE FLEKE OD KRVI: Mesto svirepog zločina koji je potresao Beograd sada izgleda ovako (UZNEMIRUJUĆI SADRŽAJ)

Prema rečima svedoka, nakon što su se Jelena i Siniša našli uveče, prvo su normalno šetali i pričali, da bi u jednom trenutku on potegao pištolj. U Jelenu je ispalio tri hica, ali je uprkos tome što su je dva metka pogodila, ona uspela da dođe do svog stana, udaljenog stotinak metara od mesta na kom se krvavi pir odigrao.

PORODIČNA DRAMA NA CERAKU: Iz stana žrtve u koju je pucao bivši dečko čuju se samo PLAČ I JAUCI (FOTO) (VIDEO)

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

- Najgore mi je što je dete videlu ranjenu majku. Sklonili smo je kod rođaka na Banovo brdo, gde je prespavala. Danas je u školi, jer su stručnjaci rekli da je tako najbolje kako se ne bi traumirala. Rekla sam joj da je mama morala hitno u bolnicu na neku operaciju, ali da je dobro, da se smeje i da je pozdravlja - rekla je Gordana.

ŽRTVA DRAME NA CERAKU VAN ŽIVOTNE OPASNOSTI: J.D. u koju je pucao bivši dečko vitalno je stabilna (FOTO) (VIDEO)

Ona je dodala da su se Jelena i Siniša zabavljali šest godina, a da je on posle rakida slao čudne, preteće poruke.

JEDINI SVEDOK STRAVIČNOG ZLOČINA NA CERAKU: "Šetao sam sa unukom (5), kada su se začuli PUCNJI i VRISAK" (UZNEMIRUJUĆI SADRŽAJ)

- Jeca je htela da ga prijavi policiji, ali je ipak odustala misleći da će on doći sebi - u neverici priča ova napaćena majka koja se pita kako je Siniša to mogao da uradi.

Porodica ubice, koji se nakon izvršenog zločina upucao u stomak i glavu te ostao na mestu mrtav, takođe ne može da veruje šta ih je snašlo. Oni nisu želeli da razgovaraju sa novinarima, a komšije navode da su u šoku.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Radmila

    8. septembar 2016 | 08:36

    a taj bolesnik poput mnogih neces samnom metak u celo!tako se psihopacenici ponasaju i u porodici!Apelujem na sve nadlezne organe da posle prve prijave mora po zakonu biti podvrgnut lecenju kako bi se bar umanjile tragedije jer sam dozivela slicno!bolnica ili celija trece nema!!!

  • Miki

    8. septembar 2016 | 09:07

    Sreca pa je ostala ziva.

  • MOMO

    8. septembar 2016 | 09:27

    Šta je radila sa njim 6 godina?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA