SVEŠTENIK PEDOFIL TERAO DEČAKE DA IMAJU SEKS PRED NJIM: Danas su oni odrasli i sećaju se svih užasa!

- Nisam znao ništa o seksu. Za mene to je bila samo igra i zabava - rekla je jedna od žrtva zlostavaljanja

  • 0

Sveštenik Vinsent Rajan je primoravao dečake od šest godina da imaju seks jedni sa drugima, dok ih je on sve vreme gledao i smejao se.

UHAPŠEN SVEŠTENIK PEDOFIL NA KOSOVU: Za njim je godinama tragala cela Evropa!

Jedan od njih je Skot Halet (51) koji, kako kaže, i danas nosi ožiljak zbog onog što je bio prisiljen da uradi svešteniku tada, ali da nije bio svestan da je zlostavljan. Zločin se dogodio 1975. godine u osnovnoj školi u Dangogu, na dva sata od Sidneja.

Bivši katolički sveštenik je proveo 14 godina u zatvoru zbog zlostavljanja na desetine dečaka starosti između šest i 14 godina tokom sedamdesetih, osamdesetih i devedesetih godina. Pušten je na slobodu 2010. godine ali se izjasnio krivim u aprilu na nekoliko novih optužbi.

-  Nisam znao ništa o seksu. Za mene to je bila samo igra i zabava. U jednom trenutku, na kraju 1975. godine, razgovarao sam o incidentima sa drugim dečacima i dogovorili smo se da kažemo roditeljima - rekao je Halet.

Gospodin Halet je godinama bio zlostavljan, a nastavnici mu nisu verovali kad im je prijavljivao nasilje. On je čak 1995. godine pokušao da oduzme sebi život.

- Još uvek sam veoma stidljiv i nije mi prijatno kad pričam o zlostavljanju. Jednom kada se dete slomi, to se ne može popraviti - dodala je žrtva.

(Telegraf.rs/ Izvor:news.com.au)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA