≫ 

Kamenovana zgrada televizije Pink M u Podgorici! (VIDEO)

Nepoznata muška osoba srednjih godina kamenovala je sinoć oko 21 čas prostorije televizije Pink M u Podgorici

  • 8

Nasilje i agresija koje su politički inspirisali i inicirali lideri Fronta tokom oktobarskih rušilačkih demonstracija, dovela je do fizičkih napada na sve njihove neistomišljenike, pa čak i medije, kada je i kamenovana zgrada TV PinkM kojom prilikom su povređeni novinari, ponavlja se sa početkom kampanje iste opozicione grupacije. Njihovi agresivni politički spotovi, ostrašćena kampanja i vulgarna preteća retorika lidera grupacije, podstakli su za sada nepoznatu osobu da sinoć oko 21 sat kamenuje zgradu TV PINKM.

Na snimku je prikazano da je do zgrade došla osoba do televizije sa jasnim zadatkom i spremna da demonstrira nezadovoljstvo naručioca tog čina.

TV PINK M veruje da je tome doprinelo i to što tušilaštvo i policija do danas nisu ništa uradili po pitanju rasvetljivanja oktobarskog napada, što je i ohrabrilo huligane da to mogu da rade ponovo, zato se i traži od vrhovnog državnog tužioca da se izjasni zbog čega tužilaštvo ima različite aršine prema medijima u Crnoj Gori.

Takođe, uprava televizije je podsetila da su svi koji su gađali Pink tokom oktobarskih protesta i fizički napadali policiju ispred zgrade, bili snimljeni sigurnosnim kamerama, neki čak i identifikovani, ali do danas nema rezultata.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs/ Izvor: pinkm.me)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • OBILIC

    8. septembar 2016 | 11:24

    I treba najgora je

  • GROM

    8. septembar 2016 | 14:05

    Ruke ti se pozlatile

  • Kika

    10. septembar 2016 | 08:00

    I treba da kamenuju tv Pink. Sta ima da se vidi na njihovim kanalima dobro? Farme, parovi, turske serije, paparaco lov...sve same gluposti i nemoral.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA