U ITALIJI DOZVOLJENO JAVNO "PIPKANJE": Masturbacija u javnosti NIJE prekršaj?

Sud je presudio da "ovakav akt nije uključen u zakon kao kriminal", izveštava La Republica, čime se tromesečna zatvorska kazna Pijetra L, poništava

  • 0

Oni koji vole da se igraju sa svojim "igračkama" u društvu drugih imaju novu Meku, pošto je italijanski Vrhovni sud proglasio da masturbacija u javnosti nije kriminalni prekršaj

Ovom odlukom odbačena je presuda jednom 69-godišnjem muškarcu, koji je "izvadio svoj penis" i "praktikovao autoerotiku" u blizini Univerziteta u Kataniji.

Masturbirao je u prevozu, a onda ga je snimila ova žena. Tada kreće potpuni haos! (VIDEO)

Sud je presudio da "akt nije uključen u zakon kao kriminal", izveštava La Republica, čime se tromesečna zatvorska kazna ovog čoveka, poništava.

Počiniocu, poznatom kao Pijetro L, još može da "zapadne" i novčana kazna od 5.000 pa do čak 30.000 evra, ali je slobodan da luta ulicama i igra se sam sa sobom. Prošle godine, italijanski parlament je dekriminalizovao "vrebanje" na mestima koje često posećuju devojke, utirući tako put ovoj odluci.

Druge zemlje nameću stroge kazne za ovakav čin, kao Velika Britanija, gde je standardna zatvorska kazna za "samoljubavnike" od 14 dana. U južnoj američkoj državi Alabami privatna masturbacija je zločin, ako koristite pomoć sprave dizajnirane "za stimulaciju ljudskih genitalnih organa".

Foto-ilustracija: Profimedia/Alamy Foto-ilustracija: Profimedia/Alamy

Legla je na klupu, skinula gaćice i krenula da se dodiruje. Prolaznici ostali u šoku (VIDEO +18)

I dok još uvek nije jasno kako policija prati ove prekršaje, oni osuđeni mogu da se suoče sa kaznom do 10.000 dolara, a "mogu da budu osuđeni na zatvor ili težak rad za okrug na ne više od godinu dana".

Zakon u Saudijskoj Arabiji manje prašta kada je u pitanju pipkanje sopstvenog tela. Jedan nastavnik je osuđen na tri godine zatvora i 300 udaraca bičem i to samo zato jer je smatrao da je masturbacija dozvoljena u islamu.

MARTINA I ANITA SU PRIZNALE: Imale smo oralni seks i masturbirale smo na javnom vestu, ljudi su nas gledali!

Da je Pijetro Šveđanin, bio bi slobodan da masturbira u javnosti do mile volje, sve dok taj čin nije "uperen" na nekoga. Ta odluka je donesena pošto je jedan 65-godišnji muškarac oslobođen optužbi za seksualni napad zbog masturbacije na plaži u Stokholmu.

Foto-ilustracija: flickr/dfirecop, Foter/gaelx Foto-ilustracija: flickr/dfirecop, Foter/gaelx

Sud je odlučio da nije počinjen prekršaj, jer se on nije, tokom zadovoljavanja, pokazivao drugima, prenosi The Local.

(Telegraf.rs / Izvor: rt.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA