Porodica žrtve saobraćajne nesreće traži pravdu: 12 GODINA za ubicu naše Nade je MALO!

- Nama Nadu niko ne može da vrati, ali u znak sećanja na nju, želimo da sprečimo da deca stradaju u saobraćaju -

  • 6

Pred Višim sudom u Prokuplju danas je održano pripremno ročište optuženom Nikoli Boškoviću, koji je krajem februara na pešačkom prelazu usmrtio trinaestogodišnju Nadu Bogićević iz Blaca.

ZGAZIO DEVOJČICU (13) I POBEGAO, ZATIM SE VRATIO DA GLEDA KAKO ODNOSE NJENO TELO?! Jezivi detalji ubistva iz Blaca

Porodica nastradale devojčice pokrenula je inicijativu da se promeni zakon, odnosno da se saobraćajna nesreća sa smrtnim ishodom tretira strožije, a ne kao teško delo protiv bezbednosti saobraćaja, za koje je zaprećena kazna zatvora do 12 godina.

BAHATI BOŠKOVIĆ KOJI JE USMRTIO DEVOJČICU NA PEŠAČKOM POZNAT PO BRZOJ VOŽNJI: Već imao jednu saobraćajku

- Nama Nadu niko ne može da vrati, ali u znak sećanja na nju, želimo da sprečimo da deca stradaju u saobraćaju. Njeni roditelji, kao i cela porodica, su se zakleli da će se boriti da kazne budu strožije - kaže Nadin ujak Dragan Dunjić koji je prisustvovao pripremnom ročištu.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Roditelji pokojne Nade još uvek nisu u stanju da izađu u javnost i nisu došli na ovo ročište.

Nikola Bošković iz Blaca koji se tereti da je na pešačkom prelazu svojim „golfom“ udario Nadu od hapšenja je u pritvoru. Njemu se stavlja na teret i nepružanje prve pomoći povređenom, a kako nezvanično saznajemo, prethodno je zbog brze vožnje imao niz prekršaja.

Foto: Facebook/Nikola Bole Boskovic Foto: Facebook/Nikola Bole Boskovic

On je 27. februara u ventru Blaca na pešačkom prelazu oko 21 satu udario Nadu svojim kolima i pobegao sa lica mesta. Ubrzo je uhapšen, a ova tragedija podigla je celo Blace na noge, te su organizovani protesti i vrh Ministarstva policije tada je odlazio u Blace.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ezra

    9. septembar 2016 | 11:38

    Cudi me da ovako inteligentan. Lik ne moze da shvati da mora mali vise sporije da vozi, dajte mu jedno deset godina da razmisli o svemu

  • juka

    9. septembar 2016 | 12:32

    ČUJ 10!!!!!!TREBA GA DOZIVOTNO ZATVORITI

  • Majka

    10. septembar 2016 | 13:29

    Bas se ministar potresao.vazno da je dobio isto mesto.lodnela sam krivicnu prijavu.zivoti su nam ugrozeni a on se jadan sav potresao.kadija te tuzi kadija ti sudi

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA