SEKSUALNO SE IŽIVLJAVAO NAD DEVOJČICOM (10): Dignute optužnice protiv pedofila iz Zemuna

Protiv Žarka S. (62) podigne su optužnice protiv seksualnog zlostavljanja devojčice, ali i za neovlašćeno držanje oružja velike raznorne moći

  • 8

Protiv Žarka S. (62) iz Zemuna, koji je osumnjičen da je dve godine seksualno zlostavljao devojčicu (10) iz komšiluka, Treće osnovno tužilaštvo je podiglo optužnicu, a istovremeno mu je sud produžio i pritvor.

PLAŠIM SE ČIKA ŽARKA, MORALA SAM DA ĆUTIM: Jezivi detalji iživljavanja PEDOFILA u Beogradu

Naime, protiv njega su podignute optužnice zbog dva dela. Prvo se odnosi na seksualno zlostavljanje devojčice, a optužen je i za neovlašćeno držanje oružja velike razorne moći, s obzirom da je u podrumu zgrade u kojoj je živeo pronađeno više komada naoružanja, među kojima je bila i jedna defanzivna bomba, pišu beogradski mediji.

ČEKAO DA JOJ MAMA ODE NA POSAO, PA ODLAZIO KOD NJE U STAN: Pedofil iz Zemuna je GODINU DANA NAPASTVOVAO DEVOJČICU (10)!

Podsetimo, Žarko je uhapšen početkom avgusta, kada je devojčica skupila hrabrost i ispričala šta je sve preživela s pedofilom.

Inače, kako se saznalo u toku istrage, Žarko S. je devojčicu upoznao preko svoje unuke koja se družila s njom. Bio je opsednut njome i uhodio ju je, a kada bi njena majka odlazila na posao, on je dolazio do nje, zvonio na vrata ili pozivao telefonom dok ga žrtva ne bi pustila u stan, a potom se seksualno iživljavao nad njom.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dule

    9. septembar 2016 | 15:15

    E za ovakve stvari, barem 20 godina zatvora, ali pravog zatvora bez mogucnosti pomilovanja.

  • Nenad

    9. septembar 2016 | 14:25

    Mislim da su za ovakve stvari najvise krive zene i drzava.Zene nece da se udaju,imamo ogroman,ali ogroman broj neozenjenih preko 35,40 i ti ljudi se verovatno nikad nece ni ozeniti,za ove mladje i ima neke sanse.A sto se tice godina i slicnog bas sam pricao sa stricem koji ima 40 i kaze mi da su ga u mojim godinama kad je imao 20 zanimale ove starije 35,40 i kusur,a sada kada je u tim godinama intereusuju ga samo mladje najcesce srdnjoskolke 15,16,17,18 i sl.A resenje za ove neozenjene starije muskarce je dati im zenu,kako da se ne desi nesto kad nijedna nece da bude sa njima osim ako je strani penzioner i dobro situiran zalepice se odmah neka od 20 za njega,a ako nije nece ga ni one u 50.Toliko o srspkim zenama,mislim da su previse pokvarene,niti vole srpsku naciji niti razmisljaju o porodici,mnoge bi se udale pre za crnca.Samo im je provod u glavi,skupa kola,diskoteke,novac,more.

  • Marija

    10. septembar 2016 | 01:57

    Nenade to sto nema zenu ne znaci da treba da gleda decu kao seksualne objekte!Neka plati prostitutku pa nek zadovolji svoje potrebe!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA