≫ 

"ŽELIM DA JE UBIJEM, UBIJAM JE U GLAVI!" Devojčica (13) iz Šapca snimkom šokirala Srbiju!

 ≫ 

- Izvinite što sve vreme gledam u stranu, jer je tamo njena slika, i želim da je ubijem, i ubijam je u glavi! I dalje želim da je ubijem. Ubiću te jednog dana - kaže devojčica

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Sladja
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • SheTeen

    18. decembar 2016 | 23:39

    Niste mi jasni svi vi koji je osuđujete samo zato što je ostali osuđuju. Niko od vas nikada nije osetio kako je kad ga maltretiraju, inače je ne biste ni takli. Ona ima 13 godina pobogu! Ko je veći monstrum od ljudi koji trinaestogodišnjakinju nazivaju monstrumom? Stvarno sam razočarana u današnje ljude. Njoj treba pomoć, a ne neko da je osuđuje kao većina ovde. Ako mislite da je poremećena, vi ste poremećeni. Hejtujte moj komentar, ali istina je, ne budite kukavice i shvatite da je život stvarno tako okrutan i niste vi uvek žrtve.

  • Kristal

    11. septembar 2016 | 13:31

    Kada sam isao u osnovnu skolu, imao sam slicnu situaciju. Napao sam 2 druga iz odeljenja posle skole, VAN skole. Nakon njihovog verbalnog maltretiranja mene u nazad ne znam koliko, jednog sam pogodio ledenicom, a drugog par puta udario u glavu, cega se neponosim. Obojicu sam raskrvario, ali nista opasno. Meni je smanjena ocena iz vladanja, iako je to bilo van skole opet napominjem. Ja sam bio najveci krivac, a oni zrtve. Svi su se bavili mojim ponasanjem, kako sam to mogao da uradim i slicno, a niko se nije okrenuo ka njima i rekao im, alo bre pa dokle vise njega da sikanirate. Napominjem da to nije bio prvi put njihovog huskanja mene, skola je bila dobro upoznata sa tim, a niko njih nije NIKADA snosio posledice zbog toga. Jednostavno trazili su krivca u meni, bio sa besam na sve, ali hvala Bogu u jednom trenutku je sve to stalo kada smo malo porasli. Ali poenta price je to da, skolu nezanima da resavaju probleme, jednostavno okrive nekoga i kraj price. To je ono kada dodjes kod psihologa, njen posao je da prica sa tobom da ti pomogne, a nju toliko boli dupe da ti kaze broj do 10. U SKOLI JE NAJVECI PROBLEM!!!

  • debela nakaza

    11. septembar 2016 | 02:45

    na šta liči,nije ni čudo što je fijuknula od zavisti

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA