≫ 

GDE DUNAV IZVIRE: Promovisan debi roman novinarke i blogerke Bojane Bles!

Roman donosi priču o hrabrosti, ljubavi i putovanjima

  • 0

Novinarka i blogerka, a od sada i spisateljica Bojana Bles, objavila je svoju prvu knjigu pod nazivom "Gde Dunav izvire". Autorka, koja trenutno živi i stvara u Berlinu, pred brojnom publikom predstavila je roman koji donosi priču o hrabrosti, ljubavi i putovanjima.

KRISTINA OKSENBERG O POVRATKU KARAĐORĐEVIĆA: Knjiga srpske princeze otkriva tajne kraljevske porodice! (FOTO) (VIDEO)

- Ovo je roman o devojci koja napušta Srbiju i novi život započinje u Dubaiju. Od novinarke ona postaje stjuardesa, i upušta se u najvažniju potragu - potragu za sobom. U Emiratima stiče nove prijatelje, na brojnim putovanjima upoznaje nove kulture i narode, širi svoje vidike... Osim toga, junakinja na letu upoznaje i čoveka svojih snova - objašnjava Bojana Bles.

Foto: Promo Foto: Promo

Ova knjiga biće prava poslastica za sve avanturiste i ljubitelje putovanja, jer Bojana na veoma živopisan način donosi priču o najrazličitijim destinacijama širom sveta - od Njujorka, preko Pekinga, Kejptauna, Los Anđelesa, do Amsterdama, Brizbejna, i same nas ostavljajući da sanjarimo o tim dalekim mestima.

Roman "Gde Dunav izvire" u prodaji je u svim knjižarskim lancima i pojedinačnim knjižarama širom Srbije.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA