LOPOV KRAO AJVAR, a kad je pogledao šta je stvarno u teglama, postao je BOGAT i nestao!

Vlasnik kuće V. Š. mislio je da će njegova ušteđevina sakrivena u teglama u podrumu biti na sigurnom, ali se u tome, na sreću lopova, grdno prevario

  • 4

Jedan lopov iz Bitolja, na jugu Makedonije, prijatno se iznenadio kada je u teglama našao 8.000 švajcarskih franaka.

Stavili su mu lisice na ruke, a on im je svejedno ukrao pare (VIDEO)

On je u noći između petka i subote neopaženo ušao u kuću V. Š. (57) u ulici Bukovski most u Bitolju i odmah se ušunjao u podrum da ukrade ajvar.

U Makedoniji se često dešava da tokom godine lopovi obijaju podrume po kućama i stanovima, odakle uglavnom kradu zimnicu, za sopstvene potrebe ili prodaju. To je uradio i lopov iz Bitolja, ali je umesto ajvara, u dve ukradene tegle pronašao i u džep stavio 8.000 švajcarskih franaka.

Vlasnik kuće V. Š. je mislio da će njegova ušteđevina sakrivena u teglama u podrumu biti na sigurnom, ali se u tome, na sreću lopova, grdno prevario. Krađu je prijavio policiji, koja je izvršila uviđaj, a sada se samo nada da će lopov biti pronađen, a novac mu biti vraćen.

Nedavno je u Bitolju izvršena još jedna nesvakidašnja krađa. Lopov se uvukao u kuću i maznuo akten-tašnu punu para koju je vlasnik čuvao ispod kreveta.

Ni lopov, ni pare do sada nisu pronađene.

(D. J.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA