ISPOVEST UČENICE IZ IDVORA: Gazila sam preko tela u diskoteci!

" Da bih došla do izlaza, morala sam praktično da gazim po telima poginulih. Noge i sandale su mi bile potpuno krvave", priča Mirjana M. (15) o događajima nakon eksplozije u diskoteci "Dama"

  • 2

Bila sam s društvom u drugom delu lokala, plesali smo i pevali, kad sam čula da je nešto puklo kao petarda. Muzika je posle nekoliko minuta stala, a neko je viknuo: "Bomba, bomba!", priseća se Mirjana M. (15) iz Idvora eksplozije koja se dogodila u kafiću "Dama".

- Moji drugovi počeli su u panici da iskaču kroz prozore, a ja sam krenula ka vratima... Videla sam kako niz stepenice curi krv. Saplela sam se o nekoga ko je ležao na podu. Kasnije sam čula da je to bio jedan od poginulih - ispričala je ona.

Devojčica je ispričala još jedan stravičan detalj.

- Da bih došla do izlaza, morala sam praktično da gazim po telima poginulih. Noge i sandale su mi bile potpuno krvave - rekla je Mirjana.

Čim je začuo eksploziju, Mirjanin otac Živko dotrčao je do lokala.

- Uh, bilo je strašno kada sam ušao. Krvi je bilo svuda, a nigde nisam video svoje dete. Prepao sam se kao nikad u životu. Vrištao sam, dozivao Mirjanu i najzad mi se u jednom trenutku javila - ispričao je Živko.

Jovana Bakić, supruga nastradalog Saše, nije mogla da se smiri kad je čula da je u stravičnoj tragediji izgubila muža.

- Nije u stanju da govori. Ostala je sama s troje dece. Igor s porodicom živi u Baru i došao je na nekoliko dana kod Saše, da ih poseti - kaže prijatelj Bakića.

(Izvor: Kurir)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA