≫ 

U Meksiku održan skup za podršku gej brakovima, masa ušla u katedralu Metropoliten

Demonstranti koji su danas došli u katedralu nosili su transparente na kojima piše " I mi imamo porodicu" i plakate sa napisom "Ja poštujem tvoju porodicu, poštuj i ti moju"

  • 2

Stotine pristalica prava gej populacije umarširali su u katedralu Metropolitan u Meksiko Sitiju kako bi podržali istopolne brakove, dan nakon što je više hiljada ljudi došlo na isto mesto kako bi se protivili ovakvim brakovima.

VEROVALI ILI NE: Tramp ne zna gde se nalazi Meksiko (VIDEO)

Demonstranti koji su danas došli u katedralu nosili su transparente na kojima piše "I mi imamo porodicu" i plakate sa napisom "Ja poštujem tvoju porodicu, poštuj i ti moju" katedralu Metropoliten prenosi AP.

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

Dan ranije, u više meksičkih gradova, održani su protestni marševi onih koji se protive istopolnim brakovima. Demonstranti, obučeni u belo, skandirali su "Deci trebaju otac i majka" i "Probudite se i branite porodicu".

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

 U maju, meksički predsednik Enrike Pena Nijeto predložio je legalizaciju istopolnih brakova. Istopolni brakovi su trenutno legalni samo u pojednim oblastima Meksika poput Meksiko Sitija.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Toni

    12. septembar 2016 | 07:57

    Putine reaguj zabrani ovo u celom svetu... Bravo za Rusku vladu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA