≫ 

Zoran Milanović nakon FIJASKA na izborima odlazi sa čela SDP-a

- Ne planiram više da se kandidujem za mesto predsednika SDP-a. Ne mislim da učestvujem na unutarstranačkim izborima koji moraju biti unutar 150 dana. Pozivam tela da što pre raspišu izbore - rekao je Milanović na konferenciji

  • 63

Zoran Milanović  je danas potvrdio da se, nakon fijaska na vanrednim parlamentarnim izborima, neće kandidovati na sledećim izborima unutar njegove stranke SDPIzbori unutar SDP-a će biti održani za najviše šest meseci.

MILANOVIĆ OPET PROVOCIRA: Pogledajte sa kim se slikao uz reči: "To je to!"

Ta objava zapravo znači da Milanović odlazi s čela stranke i da počinje neformalni postupak traženja novog lidera SDP-a, piše Novi list.

- Ne planiram više da se kandidujem za mesto predsednika SDP-a. Ne mislim da učestvujem na unutarstranačkim izborima koji moraju biti unutar 150 dana. Pozivam tela da što pre raspišu izbore - rekao je Milanović na konferenciji.

Naslednici sa najviše izgleda za pobedu na stranačkim izbora SDP-a u ovom trenutku su Tonino Picula, Siniša Hajdaš Dončić i Ranko Ostojić.

Podsetimo, Narodna koalicija na čelu s Milanovićem na parlamentarnim izborima osvojila je 54 mandata - 7 manje nego HDZ i partneri.

- SDP-ovac sam od osnivanja i stalo mi je do boljitka SDP-a. Prema tome, sve što treba učiniti svako od nas za bolji SDP će verovatno učiniti, videćemo kada bude vreme i kada se završi treći kvartal - rekao je potpredsednik SDP-a i primorsko-goranski župan Zlatko Komadinaje.

(Telegraf.rs / Izvor: dnevnik.hr)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • truli zapad

    12. septembar 2016 | 14:24

    Tako je kad Srbenda hoce da bude veci Hrvat od Hrvata.....uvek su bile i bice najgore poturice

  • Dzej

    12. septembar 2016 | 15:25

    Pa tako je care...posisao si k..u zato sto ste bedni,namate plan i program nego vam je jedini politicki marketing da pljujete po srbima.Niko ti nije reko da je 21. vek frajeru?!Ljudi hoce da zive,bolje plate,poslove,penzije...nece da ih trujete sranj..a vise,zato si ga progutao sad ko Severina...opaaa!!!

  • Ljuba

    12. septembar 2016 | 16:09

    Znaci nece se kandidirati vise, pa kaj ce drugo delati kad nikaj ne zna, sem da mrzi Srbe !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA