• 9

MERKELOVA PREVASPITAVA NEMAČKE DIREKTORE: Kancelarka traži odgovor zašto se na zapošljavaju migranti

Merkelova, koja je istrajna u sprovođenju svoje politike otvorenih vrata, pozvala je na odgovornost direktore nekih od najvećih nemačkih kompanija

  • 9

Nemačka kompanijA "Blu šip" moraće danas da spremi odgovor kancelarki Angeli Merkel zašto su do sada zaposlili samo 100 migranata nakon što ih je više od milion ušlo u zemlju, javio je Rojters.
ANGELU MERKEL JE POSLALA U ĆOŠAK JER PREGLASNO PRIČA: Reakciju najmoćnije Nemice MORATE da vidite (VIDEO)

Merkelova, koja je istrajna u sprovođenju svoje politike otvorenih vrata, pozvala je na odgovornost direktore nekih od najvećih nemačkih kompanija http://www.telegraf.rs/teme/nemacka da objasne manjak aktiviranja i razmene ideja o radnom angažovanju migranata, prenosi Rojters.
Većina nemačkih kompanije to objašnjava nepoznavanjem nemačkog jezika i izostankom bilo kakvih kvalifikacija migranata kao i nerešenim dozvolama za stalni boravak u zemlji.
Prema istraživanju koje je sproveo Rojters na uzorku od 30 nemačkih kompanija, ukupan broj zaposlenih migranata u tim kompanijama je samo 63.
Većina ispitanih kompanija se izjasnila da je "nepristojno da pri zapošljavanju pitaju kandidate za poreklo" te nisu ni bili upoznati da li angažuju migrante ili državljane i koliko su ih tačno zaposlili.
Od 63 zaposlena migranta, 50 njih radi u nemačkom DHL-u na dostavi i sortiranju pošiljki.
(Telegraf.rs / Tanjug)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dabo

    Prosto ne mogu shvatiti kako je ona kancelarka?Teška je starost čeka...

  • Velislav

    Deo masonskog plana.

  • Džinovski Patuljak

    Baba ne želi da vidi da oni ne žele da rade, a i kad bi hteli da rade - jedino što znaju je: vitlanje mačetom, izvođenje eksplozija, ubadanje nožem, napadanje drugih koji ne poštuju islam, tucanje kamile, izgradnja šatora i mogu da drže nastavu iz života u pećini.

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima