Carinici su zaustavili automobil i pronašli kutije od žvaka. Kada su ih otvorili, usledio je šok (FOTO)

Na carinskoj ispostavi Terminal Beograd 13. septembra 2016. godine, carinici su u specijalno napravljenom prostoru za krijumčarenje koji se nalazio iznad kasete za dokumenta otkrili skrivene 22 kesice kokaina ukupne težine 41,06 grama

  • 3

Carinici iz Odeljenja za suzbijanje krijumčarenja,na zahtev za asistenciju Ministarstva unutrašnjih poslova, su detaljno pregledali automobil ''VW-Pasat B6'' beogradskih registarskih oznaka.

CARINICI SU NAŠLI TAJNI BUNKER U OVOM CRVENOM AUTOMOBILU: A ono što su videli unutra... (FOTO)

Nakon pregleda automobila na carinskom skeneru, činilo se da se u vozilu na više mesta krije sumnjivi sadržaj, zbog čega je specijalizovani tim carinika bio prinuđen  da razmontira gotovo celo vozilo kako bi se proverile sve sumnjive pozicije.

Detaljnim pregledom je potvrđeno da se iznad police za dokumenta, u specijalno napravljenom prostoru za krijumčarenje robe, nalaze tri plastične kutije od žvaka, od kojih se u dve nalazilo 22 plastične kesice pune kokaina čija je ukupna težina iznosila 41,06 grama.

Foto: MUP Srbije Foto: MUP Srbije

Da bi se došlo do tog specijalno izrađenog prostora (bunkera) za krijumčarenje robe, bilo je neophodno da se skine kompletna polica za dokumenta.

Foto: MUP Srbije Foto: MUP Srbije

Nakon otkrivanja, droga, putnik i njegov automobil upućuju se na policiju i tužilaštvo.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lo

    15. septembar 2016 | 11:43

    Hahahaa ovo je za licnu upotrebu..cime se vi hvalite auuu

  • Joca zec

    16. septembar 2016 | 11:34

    Kad amateri hoće da udju u posao... he,he...Pa ti koji su im prodali drogu, odmah su ih otkucali policiji... Ne može batice da ulaziš u posao u kome vladaju veliki igrači , nama "od ranije poznati"... Kako bi inače carinik "posumnjao" da ima droge baš iza kasete, bez pomoći obučenog psa...

  • Ranic

    16. septembar 2016 | 12:09

    Ma gde ovo beogradjan da radi, ajte molim vas,hahaa

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA