≫ 

NOĆ PRE TRAGEDIJE NA VOŽDOVCU BILA ŽURKA: Devojka izvršila samoubistvo u tuđem stanu, ostavila oproštajno pismo (VIDEO) (FOTO)

Prema našim saznanjima, vlasnica stana je sinoć negde izašla, a nastradala V. A. ostala je tu, nakon čega je, iz za sada nepoznatih razloga, skočila sa deset metara visine

  • 37

Devojka V. A. (27), koja je jutros oko sedam skočila sa trećeg sprata zgrade u Ulici Vojvode Stepe 600 na Voždovcu, kako Telegraf nezvanično saznaje, bila je u poseti drugarici koja je tu stanovala, a pre nego što je izvršila samoubistvo, napisala je oproštajno pismo!

LJUBAV JE ODVELA U SIGURNU SMRT: Devojka skočila sa zgrade na Voždovcu!

Jedna od komšinica rekla je da je čula kada je nesrećna devojka skočila.

-  Ne poznajem devojku koja živi u tom stanu, niti njeno društvo, ali sam ih viđala. Jutros kada sam videla telo devojke prepoznala sam je, jer sam je jednom videla u prolazu. Sinoć je bila žurka u stanu, ali se nije čula svađa. U početku su bili narodnjaci, a kasnije mislim da je bio rok. Inače, žurke su bile česte u tom stanu i par puta sam videla kako donose pivo - kazala je komšinica.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Na mesto nesreće došla je i devojka koja je stanovala u stanu, ali je odmah u pratnji policije otišla u stanicu.

Prema rečima komšija, stan u kojem je se dogodila tragedija je u vlasništvu majke devojke čija je drugarica izvršila samoubistvo.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

- Koliko ja znam, vlasnica stana je majka od devojke koja živi u njemu, ali slabo dolazi - ispričala je žena koja stanuje u zgradi.

Prema nezvaničnim saznanjima, devojka koja živi u stanu je sinoć negde izašla, a nastradala ostala je tu, nakon čega je, iz za sada nepoznatih razloga, skočila sa deset metara visine.

Podsetimo, nesreća se dogodila oko sedam sati ujutru. Policija je odmah došla na mesto tragedije i obavila uviđaj. Oko 10 sati su forenzičari odneli telo nastradale devojke.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • STEVA

    16. septembar 2016 | 10:12

    Bože budale majko moja,zbog ljubavi oduzeti sebi zivot,to mi neide uglavu

  • Ljubomir

    16. septembar 2016 | 11:18

    Sam sotona udje u coveka!

  • BMP

    16. septembar 2016 | 11:13

    Oproštajno pismo, muzika, student! Jezivo, stravično, nezapamćeno!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA