≫ 

ČEH AUTOM UDARIO DEVOJČICU U SRBIJI: Polomio joj ruke i noge, pa hteo da pobegne

S obzirom na to da je vozio velikom brzinom, K.S. je zadobila jak udarac koji je oborio na put pa su joj povređena karlica, ruke i noge zbog čega je zadržana na lečenju na Dečjoj klinici

  • 2

Devojčica K.S. teško je povređena juče ujutro u saobraćajnoj nezgodi na magistralnom putu Niš – Pirot u selu Prosek.

NOĆ PRE TRAGEDIJE NA VOŽDOVCU BILA ŽURKA: Devojka izvršila samoubistvo u tuđem stanu, ostavila oproštajno pismo (VIDEO) (FOTO)

Do nesreće je došlo oko 7.30 minuta kada je češki državljanin M.B. (19) vozilom “mercedes” bugarskih registracija, krećući se iz pravca Pirota retrovizorom udario devojčicu koja je hodala uz ivicu kolovoza.

S obzirom na to da je vozio velikom brzinom, K.S. je zadobila jak udarac koji je oborio na put pa su joj povređena karlica, ruke i noge zbog čega je zadržana na lečenju na Dečjoj klinici.

Nakon nesreće vozač “mercedesa” je pokušao da pobegne ali je zahvaljujući efikasnoj akciji niške policije brzo identifikovan i zaustavljen na naplatnoj rampi “Nais” na autoputu Niš – Beograd.

Protiv njega su podnete krivične prijave zbog teškog dela protiv bezbednosti javnog saobraćaja i nepružanja pomoći licu povređenom u saobraćajnoj nesreći.

(D.R.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • eskobar

    16. septembar 2016 | 14:15

    Madam se da su ga upoznali sa vaspitnom palicom od milja zvanoj pendrek

  • Marko Jagodinac

    16. septembar 2016 | 14:35

    Napravite puteve da ne bi setali magistralama

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA