Kako je ljubomorni Dalibor ubio Milijanu: Zagrlio je i rekao “hajmo popiti kafu” (VIDEO)

- Zagrlio ju je za ruke i rekao "hajmo popiti kafu". Bacio je između njih bombu, ona je jadna ostala mrtva, a on je počeo da beži - rekao je Zoran Miladinović, ujak ubijene Milijane Malešević

  • 6

Dalibor Gavrić ispunio je pretnje da će ubiti nevenčanu suprugu tako što je aktivirao bombu.

ZLOČIN IZ STRASTI: Dalibor Gavrić bombom razneo bivšu ženu!

Došao je u kafić "Akapulko" u kojem je Milijana Malešević radila, prenosi fokus.ba. Nakon kraće svađe izašli su iz lokala koji je bio pun gostiju. Udaljili su se desetak metara nakon čega je on aktivirao bombu i ubio je na licu mesta. Sve je video njen ujak, javlja ATV.

- Zagrlio ju je za ruke i rekao "hajmo popiti kafu". Bacio je između njih bombu, ona je jadna ostala mrtva, a on je počeo da beži. I tu mu je policajac stavio ruku na nogu, da ne beži - kaže Zoran Miladinović, ujak Milijane Malešević.

Pretpostavlja se da je Gavrić želeo da presudi i nevenčanoj supruzi i sebi. Nije želeo da prihvati raskid šestogodišnje veze koju je Milijana navodno prekinula upravo zbog njegove ljubomore.

Iz Austrije, u kojoj radi, svakodnevno joj je slao preteće poruke. Pretpostavlja se da je kap koja je prelila čašu bila njena nova veza. Vratio se kući i svoje reči spoveo u delo.

Od početka veze uvek je bilo nekih prepirki, on je bio puno ljubomoran, stariji od nje 18 godina. Nije dao ni sa kim da se ona druži, da strogo bude po njegovom. On je njoj pretio da će završiti kao Ksenija Pajčin, da će ubiti i sebe i nju . Ja sam njoj govorila da ga prijavi, ona je rekla "tetka, nema Dalibor hrabrosti za to, ja njega poznajem šest godina " - priča Svetlana Jevtić , tetka Milijane Malešević.

Ovde pogledajte snimak o ovom događaju:

Lekari se bore za njegov život. Trenutno se nalazi na intenzivnoj nezi Univerzitetsko kliničkog centra Republike Srpske. Sudeći po težini povreda, sve prognoze su neizvesne.

Oštećena su mu pluća, jetra, slezina, želudac i ima mnogobrojne gelere u svim delovima tela.

Milijana Malešević i Dalibor Gavrić imaju četvorogodišnjeg sina. Brigu o njemu preuzeće Milijanina sestra.

(Telegraf.rs)

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • :p

    16. septembar 2016 | 17:50

    Nisu mi jasni ovakvi umni bolesnici koji ne shvataju neke stvari. Ako ode od tebe, prihvati to i nastavi dalje. Mnogi ljudi se vode time da su žene/muškarci njihovo vlasništvo. Pritom da ne pominjem njegovo mentalno stanje, ma tragično. Još on budaletina da preživi..

  • No Name

    16. septembar 2016 | 19:36

    Moja bivsa je otisla od mene iz nekakvih nenormalnih razloga, cak je vremenom doslo do tog da se ispostavilo da su nacionalna pitanja. Razlika izmedju nas cetiri godine, a osam smo bili zajedno. Sta sam ja onda trebao da uradim. Ma nek je tebi daleka lepa kuca i da se vise nikad ni ne vidimo jer stvarno nema potrebe. Ja sam sebi nasao drugu i nastavljam dalje. Eto ona je npr otisla kod jednog slicnog ovom, bar kako je predstavljen u tekstu.

  • Bojana

    16. septembar 2016 | 19:53

    A na dete da l si pomislio izrode?! Crkni bre!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA