≫ 

Vojnu Gavranić ubila struja dok je muzla kravu

Ženu je udarila struja i na mestu je ostala mrtva nakon što je uključila električnu muzilicu za krave

  • 0

Vojnu Gavranić (60) iz Šipova udarila je struja u petak prilikom uključivanja električne muzilice za krave u njenoj štali u Pribeljcima kod Šipova.

Evo da li STRUJA može da VAS UBIJE ako vam je UKLJUČEN BOJLER DOK SE KUPATE!

Nesreća se desila oko 7:30 časova, a žena je na licu mesta ostala mrtva. Policija je odmah obavila uviđaj i obavestila Okružno tužilaštvo Banjaluka. Detalji ovog tragičnog slučaja nisu poznati.

Meštani bili su šokirani tragičnom sudbinom njihove komšinice.

- Ne mogu da verujem da se to dogodilo našoj Vojni. Ništa nisam znala dok nisam videla policiju. A onda mi je pozlilio. Oni su dobra porodica koja živi od poljoprivrede i stočarstva - izjavila je komšinica.

Dodala je da nesrećna žena ima muža, sina i ćerku, i da deca rade sa roditeljima.

HOROR U RAKOVICI: Čovek poginuo dok je krao struju

Još jedan komšija je poručio da ne može da veruje da se dogodila ova tragedija.

- Ne mogu da se setim da li se ovakvo zlo da nekog ubije struja iz muzilice ikada dogodilo u našem selu. Žao mi je Vojne i njene porodice, oni su stvarno ljudi za primer. Ostade tuga u našem selu - izjavio je on.

Slična tragedija se dogodila u mestu Gornja Trebuća kod Travnika. Tada je stradao Milorad Gudalo (52) iz Travnika nakon što je naišao na električnu žicu koja je bila postavljena oko njive zasađene kukuruzom vlasništvo njihovog komšije.

Strujni udari sve češće uzrokuju i teške povrede ljudi. Tako su u julu ove godine teško povređena dva lica u Čapljini i Maglaju.

(Telegraf.rs/Izvor: ATV)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA