• 5

Carinici u Preševu pronašli 1,6 kg kokaina između prednjih sedišta automobila (FOTO)

Na osnovu analize rizika carinici iz Odeljenja za suzbijanje krijumčarenja izdvojili su za detaljan pregled automobil ''Citroen C8'' belgijskih registarskih oznaka kojim je upravljao 39-godišnji srpski državljanin iz Kruševca putujući iz Belgije ka Makedoniji

  • 5

Carinici su na izlaznoj strani graničnog prelaza Preševo 17. septembra 2016. godine sprečili pokušaj krijumčarenja 1,672 grama kokaina skrivenog u specijalno napravljenom prostoru u podu između prednjih sedišta jednog automobila. 
Lukavi švercer je sakrio 40.000 cigareta na NEVEROVATNO mesto, a onda su carinici poslali autobus na SKENER!

Na osnovu analize rizika carinici iz Odeljenja za suzbijanje krijumčarenja izdvojili su za detaljan pregled automobil ''Citroen C8'' belgijskih registarskih oznaka kojim je upravljao 39-godišnji srpski državljanin iz Kruševca putujući iz Belgije ka Makedoniji.
Foto: Uprava carina

Foto: Uprava carina


Carinici su automobil uputili na snimanje mobilnim skenerom kako bi potvrdili svoje sumnje, i ubrzo su na snimku uočene nepravilnosti u podu, između prednjih sedišta.
Da bi došli do skrivenog sadržaja carinici su razmontirali deo vozila na koji je snimak sa skenera ukazao i tu otkrili dobro zakamufliran bunker u kome su se nalazila 4 paketa droge. U ovim paketima ukupno se nalazilo 1,672 grama kokaina.
Foto: Uprava carina

Foto: Uprava carina


Nakon otkrivanja, droga, putnik i njegov automobil predati su policiji u dalju nadležnost.
(Telegraf.rs)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nina

    Efalgan,tramadol sa perecetamolom ,lamalin tablete za bolove u kicmu doktori daju ! Zasto daju drogue ljudima???

  • Nina

    Tramadol je spada u drogu? Doktor mi propisao tablette za kicmu ja u apoteku ! Imam sta viditi daju mi tramadol . bez probléma modes sa receptom podici truju n'as i drogiraju doktori!

  • parko

    A sad vidi na skeneru kao primer koj deo auta nemoze da skenira pa tamo pravi bunker i posalji telegrafu zahvalnicu

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima