≫ 

STRAHUJE DA MU ALBANSKA MAFIJA NE POBIJE SESTRE: Milan Dabović zanemeo na saslušanju u tužilaštvu

Brat košarkašica odlučio da ne pregovara o kokainu koji je posedovao jer bi u suprotnom njegova porodica postala meta osvete narko-bosova

  • 76

Milan Dabović (29) iz Herceg Novog, rođeni brat proslavljenih košarkašica Milice i Ane Dabović, juče je sproveden u Više tužilaštvo na saslušanje, nakon što je dva dana ranije uhapšen u centru Beograda sa 2,4 kilograma kokaina.

EVO KO JE MILAN DABOVIĆ: Nosi ime svog oca, brat je bronzanih košarkašica i uhapšen je sa kilogramima kokaina!

Dabović na saslušanju nije želeo da iznese odbranu, već se branio ćutanjem, a takođe nije želeo da odgovori ni na jedno pitanje tužioca, prenose beogradski mediji.

- Imajući u vidu okolonosti pod kojima je uhapšen, količinu droge, kao i određena saznanja policije da je u pitanju albanska narko-banda, bilo je malo verovatno da će Dabović sarađivati sa istražnim organima u Srbiji. Najpre je zbog toga što je i sam svestan da bi svaki dalji pogrešan korak mogao da ugrozi njegove sestre i ostale članove porodice, koji ne bi bili prve žrtve sličnih odmazda albanskih narko bosova. Oni greške, a kamoli izdaju, ne praštaju - rekao je za jedan beogradski medij izvor iz istrage.

Za Dabovića je jučerašnji relativno kratak boravak u kabinetu tužioca bio vidno traumatičan. Iako je iz zatvora sproveden već u ranim jutarnjim časovima, i to zbog najavljene blokade centra grada i Parade ponose, Dabović je izvesno vreme proveo seeći u hodniku sa čuvarima, jer su u isto vremem pristigli iz zatvora i uhapšeni huligani s derbija, koji su takođe očekivali saslušanje.

Foto: Facebook/Milan Dabović, KSS Foto: Facebook/Milan Dabović, KSS

MILAN DABOVIĆ JE ROĐAK ŠARIĆEVOG ČOVEKA: Dilovao kokain ljudima iz visokog društva?!

- Bio je prestravljen, nekontrolisano se znojio i ponavljao da ne želi da govori i da ga vrate u Centralni zatvor. Strah mu je sigurno krajnje racionalan, jer je svestan da je svojih hapšenjem i samo sumnjom da je mogao nekoga da ocinkari sirektno ugrozio  živote svojih najmilijih - dodaje izvor.

UHAPŠEN BRAT SESTARA DABOVIĆ: Pogledajte kako ga je privela policija sa 2.4 kilograma kokaina (VIDEO)

Podsećamo da je Milan Dabović uhapšen u petak po podne na Brankovom mostu nakon policijske potere. U vozilu "smart" švajacarskih registracija, za čijim volanom je bio, pronađena su dva paketa sa ukupno 2,4 kilograma kokaina. U trenutku kada je postao svestan da će biti uhapšen, Dabović je pokušao da pobegne, ali su ga u tome sprečili pribrani policajci.

Policija veruje da je Dabović član međunarodne alabanske narko-mafije, koja se bavi disttibucijom kokaina na Balkanu, a na saslušanju u policiji on takođe nije želeo da sarađuje i iznosi bilo kakvu odbranu, već je sve vreme ćutao. Tokom policijskog zadržavanja gotovo da ni sa kim nije komunicirao, a isti model zadržao je juče i kod tužioca.

Daboviću određen pritvor do 30 dana

Viši sud u Beogradu odredio je pritvor do 30 dana crnogorskom državljaninu Milanu Daboviću koji je u petak uhapšen sa većom količinom kokaina u centru Beograda, a tužilaštvo je protiv njega pokrenulo istragu.

Sudija za prethodni postupak odredio je pritvor Daboviću zbog postojanja okolnosti koje ukazuju da bi u kratkom vremenskom periodu mogao da ponovi krivično delo, saopšteno je danas iz suda.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Coa

    19. septembar 2016 | 15:39

    Nema on zasta da cuti,. Dokazi su tu,a saradnju sa albanskom narko mafijom mora da odlezi bar 2 decenije. Dosta nam je tih ubica nase dece.

  • ПРИНЦИПијалан

    19. septembar 2016 | 13:53

    Neka mu zet Djilas otplati dug, a on nek odlezi koliko mora. Jedino resenje :) Sta se petljao sa njima, nisam mu ja kriv. Treba sad svi da ga zalimo ?

  • Aki

    19. septembar 2016 | 08:55

    Kada uđeš u kolo, povratka nema.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA