"KOMŠIJA, POZOVI POLICIJU, UBIO SAM MOJU ZORICU": Porodična svađa se završila krvavo

Policija je nesrećnu Zoricu Ilić pronašla na ulici uz komšijinu kapiju. Delovalo je kao da je htela da pobegne od supruga Radoslava

  • 36

U selu Nanomir kod Mionice, u subotu oko 21 sat, Radoslav Ilić (52) je iz lovačke puške ubio svoju suprugu Zoricu (47), a ovom nesrećnom događaju je prethodila porodična svađa.

- Posle pucnjave čuo se jauk. Radoslav je ušao u kuću komšije i rekao mu: "Zovi policiju da dođe, ubio sam ženu." Nakon toga je mirno izašao na ulicu, sačekao policajce, seo u kola i otišao s njima - rekle su komšije koje su dodale da su se začula dva pucnja.

Prema pisanju beogradskih medija, scena je bila jeziva.

- Zorica je ležala na ulici pred komšijinom kapijom. Delovalo je kao da je htela da pobegne, ali da je on tada zapucao. Nesrećna žena je na mestu ostala mrtva. Lekari su konstatovali smrt, pa je prebačena na obdukciju - rekao je sagovornik beogradskih medija.

Prema rečima komšija, u porodici Ilić su odnosi bili loši godinama, a dešavalo se i da ne govore. Radoslav je bio težak čovek, a umeo je i da popije malo više.

- Moguće je da je bio pijan i kad je pucao u nju. Stalno su se svađali, ali niko nije znao da ju je tukao. S njima u kući su živeli odrasli sinovi i njegova majka.

Kako dalje navode, Radoslav je davno ostao bez posla.

- On se nikada posle toga nije zaposlio, fizikalisao je po seluz. Zorica je radila u pekari u lazarevcu, šta će, jadna, mučila se, jedina je zarađivala. Ilići su bili u veoma lošem finansijskom stanju, preživaljvali su od malo stoke i poljoprivrede koju su radili.

Iliću je određeno policijsko zadržavanje, a nakon toga će biti priveden na saslušanje u Više tužilaštvo u Valjevu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kiki

    19. septembar 2016 | 09:18

    Znaci nemastina povukla okidac

  • DARKO 100%

    19. septembar 2016 | 09:49

    GOSPODIN PRMIJER IMA OBAVEZU prema ovom narodu i svima nama sto sto smo glasali za njega da izadje u javnost i da kaze sta se to deseva u drustvu,sta ce se preduzeti ,i dokle ce to sve trajati,Vise je bilo ubistava,samoubistava,nasilja fizicke sile nego sto je stradalo u nato bombadovanju,To je porazavajuce za nas,ponekad se pitam u kom svetu zivimo jer ima onaj sto premijer nam predstavlja mir i blagostanje i onaj realni svet obicnog naroda pun nasilja,ubistava,lopovluka ,i prevara ali izgleda da je covek coveku najveci neprijatelj.

  • Sasa

    19. septembar 2016 | 13:16

    Svasta mnogi u Srbiji su jadni pa nemaju,80% drzave. Drzavnici su krivi za nezadovoljstvo siromasluk i bedu.Bagra je naterala narod da se poroka izmedju sebe ja ovo sve tako vidim a vidim po komentarima i mnogi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA