JEZIVI SNIMCI SUDARA U KOM SU POGINULA TRI MOMKA: Stravične scene lede krv u žilama (FOTO) (VIDEO)

Oba vozila koja su učestvovala u sudaru u mestu Pečuj pretrpela su ogromna oštećenja, a po rečima očevidaca, prizor na mestu tragedije bio je jeziv

  • 2

Trojica mladih Zeničana poginula su sinoć u naselju Pečuj, kod Zenice, u stravičnom sudaru "alfa romea" i "ford fokusa", u kojem su takođe teško povređene još dve osobe. Ovim je nastavljen jeziv niz saobraćajnih nesreća, u kojim je od petka popodne život izgubilo ukupno sedam osoba.

Kako se nezvanično saznaje u Pečuju, na mestu nesreće, u 22.30 poginuli su Benaris Telalović (21) i Nedžad Delić (22), a potom je u Kantonalnoj bolnici Zenica preminuo i teško povređeni Haris Pajić (21).

UŽAS U ZENICI: Na kartingu TEŠKO POVREĐENA devojčica (5), lekari joj se BORE ZA ŽIVOT!

U toj zdravstvenoj ustanovi hospitalizovani su četvrti putnik koji je bio u "alfi" Medaris Imamović (21), kao i vozač "forda" Senad Šarić (58), a po rečima lekara, oni su stabilnog zdravstvenog stanja i smešteni su na Odeljenju hirurgije i traumatologije.

- Primili smo tri pacijenta, ali i pored reanimacije nismo uspeli spasiti jednog. Pacijent S. Š. smešten je na Odeljenju poluintenzivne hirurgije, dok je M. I. na Odeljenju traumatologije. Oba pacijenta stabilnog su zdravstvenog stanja - kažu u Kantonalnoj bolnici Zenica.

Oba vozila koja su učestvovala u sudaru u mestu Pečuj pretrpela su ogromna oštećenja, a po rečima očevidaca, prizor na mestu tragedije bio je jeziv.

- "Alfa" je uništena do neprepoznatljivosti. Desetine ljudi u neverici su posmatrale zgužvane automobile. Užas, blago rečeno - kaže jedna Zeničanka.

Dvoje Zeničana, takođe u subotu, izginulo je i u mestu Krteljevac, na putu Čapljina-Ljubuški, a reč je o supružnicima Dubravki (73) i Zlatku (77) Bučec, čiji se "pežo 206" sudario sa šleperom "volvo".

Oni su, kako se saznaje, bili u poseti rodbini u Čapljini, te su se vraćali kući, ali je Bučec u jednoj krivini izgubio kontrolu nad autom, najverovatnije zbog klizavog, vlažnog puta, pa podleteo pod kamion.

STRAVIČNA SAOBRAĆAJNA NESREĆA: Izgubio kontrolu nad vozilom, udario u prikolicu kamiona, ostao na mestu mrtav!

Crna subota uzela je još jedan život, i to u Derventi, gde je poginuo tridesettrogodišnji motociklista Aldin Delić iz Maglaja.

On je, kako se nezvanično saznaje, stradao prilikom pada sa motocikla. Jedan mladi motociklista poginuo je i u petak naveče, i to u bijeljinskom mestu Ljeljenča, gde se sudario sa "ford fokusom".

Pogledajte snimak uviđaja:

(Telegraf.rs/Nezavisne novine)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ja

    19. septembar 2016 | 18:26

    Joj omladino zasto jurite brze od zivota!?!..

  • Sana

    20. septembar 2016 | 11:19

    Joj boze tuge do neba! Nek vas vam allah da libepi denet i rahmet dusama:: djecom tek ste poceli da zivite! Nedo bog nikom da izgubi djete!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA