MEŠTANI I KOLEGE IMALI SU ZA NJIH SAMO REČI HVALE: Tuga na dve sahrane nakon ubistva i samoubistva u Despotovcu!

Jasmin je bio jako odan drug, veliki broj rudara je došao na njegovu sahranu. Mnogo nas je pogodila vest o tragediji. Jasmin je voleo da se druži i zato su mu kolege prošle godine pomogle da napravi vikendicu na potesu Velika livada. Užasna tragedija zatvorila je dve kuće - pričaju rudari

  • 0

Drugovi Jasmin Jovanović (28) i Dragan Milutinović (46) sahranjeni su danas na seoskom groblju u Plažanu kod Despotovca. U selu, ali i celom Resavskom kraju su za ove momke, imali samo reči hvale.

Kako "Blic" nezvanično saznaje, Jasmin je prilikom pokazivanja lovačkog karabina, slučajno opalio hitac kojim je ubio svog dobrog druga Dragana, a kada je video šta se dogodilo uzeo je pušku, otišao u šumu i izvršio samoubistvo.

- Jasmin je moj komšija, Dragan ima kuću malo više, bili su jako dobri ljudi, odlični drugari, ali niko ne zna šta se dogodilo. Vredni i radni mladi ljudi, velika tuga za nas. Žalosno je što se tako nešto dogodilo - priča komšija Jovica Ivanović.

PROKLETSTVO PORODICA IZ DESPOTOVCA: Jasminov brat u zatvoru zbog silovanja i ubistva, Draganov se udavio

Veliki broj meštana došao je u kuću pokojnog Dragana Milutinovića (46), gde njegov otac Milan (71) skrhan bolom prima saučešće. Dragana se mnogi sećaju kao skromnog i uvek spremnog da pomogne svim Plažanima.

Jasmin je radio u rudniku Vodna iz sastava rudnika Resavice. Njegove kolege rudari su mu odali poslednju počast.

- Jasmin je bio jako odan drug, veliki broj rudara je došao na njegovu sahranu. Mnogo nas je pogodila vest o tragediji. Jasmin je voleo da se druži i zato su mu kolege prošle godine pomogle da napravi vikendicu na potesu Velika livada. Užasna tragedija zatvorila je dve kuće - pričaju rudari.

Tragedija u Despotovcu posle gulaša: Ubio drugara lovačkom puškom, pa sebe

Na sahrani Jasmina Jovanovića nije bilo opela, ali je sahrani prisustvovao brat Miljan Jovanović (34) u pratnji policije i zatvorskih stražara, jer je osuđen na višegodišnju zatvorsku kaznu.

- Mog sina znam gde moram da vozim, neću niko da me ometa. Žalosno je za mene, ne znam za druge. Sama sam kod kuće ostala i ne znam šta ću sa sobom i do sebe. Imam i dugog sina i znam šta preživljavam. Mnogo mi je teško. Sama sam očuvala Miljana i Jasmina. Čovek mi je umro pre trideset godina i sama sam ostala sa mojom decom. Jasmin je moj meni najlepši, najvredniji i najbolji. Narod je dolazio u kuću i svi su lepo pričali o njemu - priča Jasminova majka Jovanka.

Iako još nisu poznate sve činjenice tragičnog događaja, sa Draganom i Jasminom je bio i Jasminov brat od strica Slađan koji je prišao da pomogne Draganu. Jasmin je video da Dragan ne daje znake života, uzeo je pušku i rekao Slađanu da on to ne može da izdrži, te istrčao iz vikendice na potesu Velike livade u blizini sela. Zatim je izvršio samoubistvo.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA