≫ 

GUŽVE NA SVE STRANE: Kolaps na Autokomandi, Gazeli, Brankovom mostu, ali i u drugim delovima grada!

Telegraf servis vam svakog jutra donosi najbitnije informacije za početak radnog dana

  • 7

Od danas, svakog jutro oko 8 sati, dobijaćete puš notifikacije Telegraf servisa, u kojem ćemo vas obaveštavati o najbitnijim informacijama, kakvo nas vreme očekuje, trenutnom stanju na ulicama Beograda, kolovozu u Srbiji, kako je protekla noć u prestonici, a bićete u prilici i da pročitate šta su vam ovog jutra poručile zvezde.

VREME U SRBIJI

U Srbiji će danas biti umereno vreme do potpuno oblačno i hladnije, mestimično s kišom. Tokom prepodneva doći će do prestanka padavina u severnim, popodne u zapadnim, a krajem dana i u toku noći i u ostalim predelima. Duvaće umeren vetar, povremeno jak severozapadni, a minimalna temperatura će biti od 11 do 16, dok će najviša biti od 15 do 20 stepeni C.

I u Beogradu će danas biti umereno do potpuno oblačno i hladno, pre podne povremeno sa kišom. Duvaće umeren do jak severozapadni vetar, a maksimalna dnevna temperatura će biti oko 17 stepeni C.

Detaljnu prognozu RHMZS-a možete pogledati OVDE.

SAOBRAĆAJ U BEOGRADU

Kako su rekli iz Žutog taksija, u 7.33 sati još uvek nije bilo gužvi na ulicama Beograda. Saobraćaj se odvijao besprekorno, malo ljudi i vozila je bilo na gradskim ulicama, a gužve očekuju u periodu između 8 i 8.30 sati.

Tako se i ispostavilo. Velike gužve i kolone formirale su se na auto-putu u smeru ka Novom Beogradu preko Gazele.

Foto: naxi.rs Foto: naxi.rs

Na Brankovom mostu u 9 sati nešto drugačija situacija. Gužve ka Terazijskom tunelu su se smnajile, ali su se zato stvorile velike kolone u pravcu ka Novom Beogradu.

Foto: naxi.rs Foto: naxi.rs

Na Autokomandi je i dalje najveća gužva u pravcu ka Dušanovcu i isključenju na auto-put ka Novom Beogradu. Saobraćaj se odvija polako.

Foto: naxi.rs Foto: naxi.rs

Osim ove tri lokacije, gužvi ima pomalo i na Trgu Nikole Pašića, ali ne u meri da se građani koji su se sada tamo uputili zabrinu. Takođe je gužva i na auto-putu u smeru ka Nišu.

SAOBRAĆAJ U SRBIJI

Povremena kiša, mestimično mokar kolovoz, zahlađenje i nešto niže temperature, u velikoj meri utiču na bezbedno odvijanje saobraćaja, upozorio je danas Auto-moto savez Srbije.

Pri ovakvim vremenskim prilikama povećava se broj saobraćajnih nezgoda, a posebno, ukoliko vožnja i brzina nisu prilagođene ovakvim vremenskim uslovima.

Kako je AMSS saopštio, ovakvo vreme donosi odrone i najčepći su na putevima kroz stenske useke, a može ih biti i na izlazima i ulazima u tunele.

Opširniji izveštaj AMSS-a pročitajte OVDE.

KAKO JE PROTEKLA NOĆ U BEOGRADU?

Foto-ilustracija: e-stock.us/Miloš Rafailović Foto-ilustracija: e-stock.us/Miloš Rafailović

Hitna pomoć je u toku noći intervenisala 76 puta, od čega je bilo 10 na javnom mestu.

- Jedna ženska osoba starosti oko 65 godina prevezena je na Urgentni centar na reanimaciju sa teškim traumama, dok je nešto kasnije došlo do saobraćajne nesreće i u Ulici Vladimira Popovića kod Sava Centra, zbog čega su mladić oko 22 godine i ženska osoba oko 50 prevezeni takođe prevezeni na Urgentni centar - rekla je za Telegraf Nada Macura, pa dodala:

- Jutros oko 6.24 minuta došlo je do nezgde u Vojvođanskoj ulici na Novom Beogradu u kojoj je povređena žena pešak. Ona je prevezena na Urgentni centar, a povrede nisu teže prirode.

DNEVNI HOROSKOP

OVAN: Veći deo poslovnih problema je iza vas. BIK: Zadovoljni ste finansijama. BLIZANCI: Ne preterujte sa obavezama. RAK: Slušajte svoje instikte. LAV: Zračite pozitivnom energijom. DEVICA: Moguće unapređenje na poslu. VAGA: Očekuju vas nova uzbuđenja na ljubavnom planu. ŠKORPIJA: Ta tajna veza u kojoj ste će vam doneti komplikacije. STRELAC: Pazite noge i kolena. JARAC: Nemojte da ispravljate krive drine. VODOLIJA: Nemojte da pravite nepromišljene poteze na poslu. RIBA: Nedostaje vam samopouzdanje!

Detaljan horoskop možete pročitati OVDE.

SVETAC DANA

Srpska pravoslavna crkva i njeni vernici danas slave svetog mučenika Sozonta. Sozont je bio rodom iz Likaonije i bio je pastir ovaca. Od malih nogu, Sozont se držao Božjeg zakona. Postradao je oko 304. godine.

Sudbinu ovog sveca, ali i to zbog čega je proglašen svecem, možete saznati OVDE.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA