DROGA NIJE MOJA, BIO SAM PRIMORAN DA JE NOSIM: Milan Dabović se na saslušanju branio ćutanjem

- Istraga se nastavlja, niko za sada nije uhapšen. Policija radi na identifikaciji Dabovićevih saradnika- rekao je izvor blizak istrazi

  • 39

Milan Dabović (29) rođeni brat košarkašica Ane i Marije Dabović, koji je uhapšen sa 2, 37 kilograma kokaina na saslušanju je izjavio da droga nije njegova već da je bio ucenjen da je nosi.

STRAHUJE DA MU ALBANSKA MAFIJA NE POBIJE SESTRE: Milan Dabović zanemeo na saslušanju u tužilaštvu

- Bio sam primoran. to je sve što mogu da kažem. Nemam nikakve veze sa drogom, nije moja - rekao je Milan Dabović na saslušanju, a kasnije je odlučio da se brani ćutanjem, piše Kurir.

Srpska policija sumnja da je Dabović u strahu od albanskih narko-bosova sa kojima je navodno sarađivao. Informacije prikupljene tokom istrage ukazuju da je za njih "u smartu" švajcarskih registarskih oznaka, prnosio kokain izuzetno velike čistoće. kada ga je policija zaustavila na Brankovom mostu.

ISPOVEST OCA MILANA DABOVIĆA: Mom sinu je podmetnuto, Milica i Ana nemaju veze sa drogom (FOTO)

- Istraga se nastavlja, niko za sada nije uhapšen. Policija radi na identifikaciji Dabovićevih saradnika- rekao je izvor blizak istrazi.

Foto: Facebook/Milan Dabović Foto: Facebook/Milan Dabović

Dabović na sasušanju nije odgovarao na pitanja policije i zamenika tužioca. On je u nedelju popodne prebačen u pritvor Okružnog zatvora u Beogradu.

Pregledao ga je lekar i utvrdio da je potpuno zdrav.

- Nije imao nikakve zahteve niti se žalio na uslove u kojima je od juče. Obišao ga je advokat i dobio je stvari za ličnu higijenu - navodi izvor bliazk istrazi.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dr. Kefalo

    20. septembar 2016 | 09:00

    Nije moje, našo sam. Hahahahahaha, ma na 30 godina ubico dece. Kad bi imao malo mozga i znao sta diluješ, sam bi sebi presudio.

  • Kalimero

    20. septembar 2016 | 10:04

    Liči na šiptara ...

  • ???

    20. septembar 2016 | 08:49

    Svašta,i bilo je za očekivati da kaže da nije njegova.Cela porodica smešna...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA