≫ 

VIKAO ALAHU AKBAR I KRENUO U NAPAD: Ubijena jedna osoba ispred ambasade Izraela! (FOTO) (VIDEO)

Napadnuta je ambasada Izraela, jedna osoba je ubijena

  • 0

U Turskoj je došlo do napada ispred ambasade Izraela, u kom je ubijena jedna osoba, prenosi "Raša tudej".

Britanska ambasada u Turskoj zatvorena iz bezbednosnih razloga

Incident se desio kada su dve osobe pokušale da uđu u zgradu, prenosi NTV.

Snimak možete da vidite ovde:

Jedna osoba je ranjena u pucnjavi ispred ambasade Izraela u Ankari, prenosi AP pozivajući se na tursku novinsku agenciju Dogan.

Rojters navodi da je Si-En-En Turk javio da se radilo o pokušaju napada nožem na ulazu u ambasadu Izraela u Ankari, a da je napadač upucan u nogu.

Agencija takođe navodi da je izraelsko ministarstvo spoljnih poslova objavilo da je lokalni radnik obezbeđenja upucao i ranio napadača u blizini izraelske ambasade u Ankari.

Turska policija saopštila je danas da je napadač, koji je upucan u nogu u blizini ambasade Izraela u Ankari, vikao "Alahu akbar" (Bog je veliki).

Portparol izraelskog Ministarstva spoljnih poslova Emanuel Našon istakao je da je osoblje iz ambasade bezbedno i da je napadač ranjen pre nego što je stigao do ambasade.

Sajt ynetnews.com tvrdi, pozivajući se na izraelsko Ministarstvo spoljnih poslova, da nije u pitanju napad na izraelsku ambasadu već da je došlo do pucnjave u blizini zgrade ambasade.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA