OSEĆALO SE POLA SARAJEVA: Telo mlađe žene ležalo u napuštenoj kući 8 dana

Nakon pregleda, telo žene je prevezeno u mrtvačnicu Bare, gde će biti izvršena obdukcija, kao i identifikacija

  • 2

Radeći na utvrđivanju okolnosti pronalaska tela žene mlađe životne dobi u Butmirskoj ulici u sarajevskom naselju Malta, policajci MUP-a Kantona Sarajevo saslušali su četiri osobe u svojstvu svedoka.

UŽAS U SARAJEVU: Naterali ga da kopa sebi grob, pa dobili 35 meseci zatvora

Zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično delo neprijavljivanje krivičnog dela i zbog nepružanja pomoći, u ponedjeljak u 20 sati uhapšen je V. S. (38) iz Sarajeva. Policija traga za B. F. (33) iz Zvornika, zbog sumnje da se može dovesti u vezu s ovim događajem, piše Oslobođenje.

Nakon pregleda, telo žene je prevezeno u mrtvačnicu Bare, gde će biti izvršena obdukcija, kao i identifikacija, navode iz policije. Kako se saznaje, telo žene u kući je ležalo najmanje 7-8 dana

Stanari Butmirske ulice pojašnjavaju da je ta kuća, pre dve i po godine navodno prodata jednoj firmi. Pređašnji vlasnik Josip Čota je nakon prodaje odselio u Srbiju. Nakon toga, kuća je bila napuštena dok nije uselila romska porodica. Nedavno je i ona otišla, a potom su se u kući počeli skupljati narkomani, koji su uznemiravali i plašili stanare okolnih objekata.

– Ta kuća je prodata u aprilu 2014. i od tada mi je ovde nelagodno stanovati. Majka mi ostaje sama kada sam dežurni i nije mi jednostavno ostaviti je pored ovih koji po celu noć vrište. Upozoravao sam gazdu firme, govorio da mi je ugrožena majka. Oni su trebali ovde postaviti video-nadzor. Bojim se stalno da ne zapale ovu kuću, jer bi odmah planula i moja - priča stanar susedne kuće.

Stanarka obližnje zgrade ističe da se u zapuštenom dvorištu često mogu videti insulinske igle koje narkomani bacaju nakon korišćenja.

– U četvrtak su celu noć bile cika i vriska. Ne znam na kakvim su oni drogama da se onako ponašaju. Ti narkomani što se skupljaju u kući u ponedeljak su došli, verovatno videli da je ta žena mrtva, izašli i seli u kafić preko puta i pozvali policiju. Ona se verovatno predozirala u kući, te da ne bi tu trunula, jer ne bi imali gde da sjede, oni su pozvali policiju. Deset minuta nakon što su seli u kafić, stigle su policija i Hitna pomoć. Lekari su ustanovili smrt i otišli - priča sagovornica "Fokusa".

(Telegraf.rs / Izvor:fokus.ba)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Grr

    21. septembar 2016 | 18:01

    insulinske igle? pa u šta se bode, u kapilar na malom prstu na nozi?

  • hakala

    21. septembar 2016 | 23:26

    pa imaju vene, normalno da koriste insulinski komplet, kad odu vene, onda se prelazi na 1mm i rokaj prepone. tako ti je to, hebeno...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA