HOROR U ODŽACIMA: Otac i sin metalnom štanglom prebili PROFESORA!

Oni su u policiji priznali počinjeno delo, a kao razlog su naveli da je M. M. u junu u školi fizički maltretirao đaka Š. K.

  • 10
Devojka usmrtila muškarca, nasilje Foto: A. Nalbantjan

Otac Š. K., njegov brat Mihalj i maloletni sin Š. K., juče su fizički napali profesora istorije M. M. Udarajući ga metalnim štanglama, naneli su mu više posekotina po glavi i telu.

POLA ŽIVOTA IZ REŠETAKA GA NIJE OPAMETILO: Rekao devojčici da ima nešto da joj da za tatu pa pokušao da je siluje

Oni su u policiji priznali počinjeno delo, a kao razlog su naveli da je M. M. u junu u školi fizički maltretirao đaka Š. K.

Napad se desio usred dana u centru Odžaka, kada je na ulici više građana videlo taj mučki napad, ali niko se nije umešao da spase profesora.

Čak je M. M. posle bekstva napadača teško traumatizovan sam morao da ode u policiju da prijavi napadače. Policija je pozvala Hitnu pomoć i zatim je povređeni profesor prebačen u somborsku bolnicu, gde je zbrinut i ostaće nekoliko dana na posmatranju. Konstatovane su povrede i podlivi po glavi i telu.

– Ja sam kao dežurni u školi razvadio dvojicu učenika, od kojih je jedan bio Š. K., a drugi njegov brat od tetke i pri tome sam ih fizički razdvojio jer su hteli da se potuku. Š. K je odmah otišao kući i slagao oca da sam ga udario – ispričao je Medić juče u bolnici, a prenose beogradski mediji.

Direktorka škole u Bogojevu Edita Kovač dala je u junu, odmah posle incidenta, ocu na uvid snimak sa video-nadzora, u kome se lepo vidi da profesor M. M. nije prekoračio ovlašćenja dežurnog.

Roditelji i prijatelji profesora ogorčeni su ovim skandaloznim činom, a malo ko ima razumevanja za izostanak bilo kakve reakcije očevidaca.

– Ja donekle razumem i Odžačane koji su izbegli da pokušaju da spreče napad na mog sina, jer je strah od napadača bio jači, ali ipak da niko ne pozove ni doktore, to ne mogu da shvatim  – kazao je juče u bolnici otac profesora.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • amadeus

    22. septembar 2016 | 12:35

    tuzi ih profesore nek im prodaju kucu da ti plate zdravlje ...matori u zatvor dete u krusevac da se nauce pameti ...tuzilastvo krivicna

  • Maestro

    22. septembar 2016 | 17:04

    Bravo junaci. Pa vi ništa drugo i neznate, smradovi jedni. Profesor je za mene bio svetinja. On je vaspitač i bitan faktor u odrastanju i uzgoju dece.

  • rajko

    22. septembar 2016 | 19:34

    Eto sta je demokratija,radi ko sta hoce,kakva je to demokratija,ranije pre devedesetih je bila demokratija,kad se znalo ko je ko,sta se sme a sta nesme.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA