Prepotentan, impotentan, veliki nos i mali ponos! Šta sve muškarci rade kod - SEKSOLOGA!

FASCINATNI PODACI: Srpski muškarci godišnje potroše 4.5 miliona tableta za potenciju, a izuzetak nisu ni mlade osobe

  • 20

Četrdesetdvogodišnji B. V. Srbin koji živi i radi u Rusiji navikao je da godinama plaća prostituke u Rusiji, i tako zadovoljava svoje seksualne potrebe, a onda se oženio. Smatrajući da je za svaki seks sasvim normalno i platiti, on je po navici i svojoj ženi posle svakog seksa, iz džepa vadio evre i plaćao joj za uslugu.

U početku nije mogla da veruje zašto on to radi, a onda joj je ispričao svoju prošlost i njegov strah od neuspeha sa ženom i impotencije. Supruga je to prihvatila, ali je i tražila pomoć od seksologa.

ORALNI SEKS KOŠTA KAO DVE KUTIJE CIGARETA: Najmlađa prostitutka u Beogradu NEMA NI 14 GODINA! (VIDEO)

Problem je rešila tako što je novac koji joj je muž davao za seks, skupljala za egzotična putovanja, na kojima su oboje uživali. Iako B.V. nije imao problema sa ženom u krevetu, kao što je osećao sve prethodne godine, nastavio je da ulaže u zajednička uživanja, tako što je plaćao za svaki seks.

- Stariji gospodin u crnom odelu uleteo je jedan dan u ordinaciju, i tražio da mu se reši problem impotencije. Ima 67 godina, ali i dalje veliku želju za seksom, ali problem sa erekcijom. Dobije on terapiju, da bi posle nekog vremena došla njegova supruga u ordinaciju, žaleći se da joj se muž "povampirio" pod stare dane i da je počeo da juri žene po zgradi, što je nju strašno uznemirilo. Pored svega, počeo je da nosi i farmerke pod stare po dane.  Onda smo mi morali da udovoljimo željama gospodina, a istovremeno mu i smirujemo suprugu - priča seksolog i urolog Aleksandar Milošević.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

SMANJIO GA, JER MU JE BIO PREVELIKI

- Jedan dan došao je momak, oko 30 godina, žaleći se da ima preveliki ponos, i da to predstavlja veliki problem kako njemu, tako i njegovoj devojci, koju puno boli seksualni odnos. Uradili smo operaciju smanjenja polnog organa, koja je retka, ali eto ima i tih slučajeva. Uglavnom se muškarci žale na dužinu, i uvek im fali taj centimetar ili dva, a često vole i da preuveličaju. Tako kad mi dođe i kaže da mu je penis 15 cm, uvek znam da je 13 - priča Milošević navodeći da su muškaci ti kojima uvek fali dužina, a žene te kojoj fali užitak.

Sve što smo nabrojali su iskustva sa kojima se seksolozi u Srbiji susreću svaki dan. Sve više muškaraca se pored klasičnih problema, javlja i sa problemima potencije.

SRBIJA POTROŠILA 4.5 MILIONA TABLETA ZA IMPOTENCIJU

Tako je prema statistici u Srbiji tokom protekle godine, potrošeno 4.5 miliona tableta za impotenciju, a glavni konzumenti su muškarci u takozvanim “najboljim godinama”, između 35. i 50. godine života.

U Srbiji sve veći broj muškaraca ima problem sa impotencijom. Problemi se javljaju kako u mlađem životnom dobu, tako i u poznim godinama. Danas mnogi redovno svoj problem prijavljuju odmah, i žele da sarađuju u brzom izlečenju impotencije.

KRILCA I BATACI IZAZIVAJU IMPOTENCIJU I CISTE: Pilići na steroidima opasni po zdravlje!

Foto: Profimedia/Alamy Foto: Profimedia/Alamy

Muškarci sa ovim problemom suočavaju se sa nizom teškoća kao što su gubitak seksualne želje, nemogućnost postizanja ili održavanja erekcije, nemogućnost ejakulacije, prerana ejakulacija ili nemogućnost doživljavanja orgazma.

Aleksandar Milošević za Telegraf je rekao da impotencija jeste veliki problem sa kojim se susreći i stari i mladi, ali isto tako ističe, da nema problema za koji nema leka i koje ne može da se reši, ako mu se pristupi na pravi načiu.

GEL ZA EREKCIJU: Namažite ga na penis i biće vam TVRD KAO STENA

- Broj muškaraca koji imaju problem sa impotencijom sve je veći, čak i do 50% muške populacije se u nekom životnom dobu suoči sa ovim problemom. Naravno pojava je češća u starijem dobu, ali se i mali procenat mladih muškaraca javlja za pomoć kada je impotencija u pitanju.

- Kod mladih se impotencija često javlja zbog psiholoških problema, iz straha od neiskustva i neznanja. To su ti psihogeni faktori koji se leče razgovorom, sa timom stručnjaka. Tipičan primer toga je pacijent koji ima 21 godinu, potpuno je zdrav, bez urođenih anomalija, ima seksulanu želju, gleda porno-filmove, ali nije imao još seks. To je taj psihički momenat kojim se pored urologa i seksologa bave i psiholozi, nakon čega se dobije šira slika problema, primeni adekvatna terpaija i uspeh u izlečenju je zagarantovan - rekao je Milošević.

Svađa, Brak, Problemi, TAMABEPA, Seks, Impotencija, neplodnost, Razvod, Preljuba

DA LI SU SRPSKI MUŠKARCI IMPOTENTNI? Ako je verovati ovom istraživanju, loše nam se piše!

- Problemi mogu da budu i fizičke prirode, ako muškarac recimo ima mali penis, meki penis, pa onda zbog smanjenog samopuzdanja ima problem i sa erekcijom. Onda se rade hirurške intervencije u cilju povećanja polnog organa. Budući da je muškarcima svoje seksulano zadovoljstvo na prvom mestu, nemaju problem, i često se javljaju za pomoć. Žene, recimo imaju problem sa postizanjem orgazma, ali se ređe javljaju za rešavanje tog problema - dodao je Milošević.

Problem sa impotencijom imaju vrlo često osobe u zrelim godinama, i tada se to smatra donekle normalnom pojavom sa kojom se sreću muškarci u 40-im i 50-im godinama.

- Muškarci koji imaju problem sa šećerom, pušenjem, povišenim krvnim pritiskom, probleme sa prostatom i urinarnim traktom imaju problem da postignu i održe erekciju, imaju problem sa preranom ejakulacijom i postizanjem orgazma. Posebnoj grupi pripadaju oni sa urođenim anomalijama. Muškarac često može da ima i problem sa stupanjem u seksualne odnose sa partnerkom zbog umora i stresa, a ako se ta situacija prolongira, onda on počne da misli da nije sposoban za stupanje u odnos - rekla je urolog Mirjana Mitrović.

Muškarci često preranu ejakulaciju pripisuju problemima sa impotencijom. To je svakako povezano, ali treba imati u vidu da je prosečno vreme od početka odnosa pa do ejakulacije od 2-5 minuta. Sve preko toga pripisuje se iskustvu muškaraca i njegovoj sposobnosti  da produži seksualni odnos, koji postižu tzv. refleksom kočenja.

(I. L)

 

 

 

 

 

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Stojanka Leskovac

    24. septembar 2016 | 20:16

    Moj muz ima mali p ali za sad se dize super. Zajedno smo skoro tri god. To mi je drugi brak. Stariji je 18 god od mene ,ja imam 40. Lepo mi je ali problem je sto kratko traje,za dva min gotovo a meni fali malo zesci sexs I duze da traje. Do duse operisao kicmu I koleno pa je strah prisutan kad se zanesem I opustim da ga ne povredim. Volim mog muza I uzivam dok vodimo ljubav. Jeste kratko ali slatko. On je promenio nekoliko partnerka I sve ono sto naucio primenjava na mene. U pocetku mi smetalo ali je sad ok. Smeta mi sto se malo pravi vazan I kao ovaj ludak dobro se dize a sto dva puta udje I izadje mu svejedno. Mozda sam malo preterala ali je tako. U potsvesti zelim sexs iz prosle veze ali sta je tu je.

  • мама

    24. septembar 2016 | 20:27

    Будале су ако троше толико рози таблетица... Ето одкуд срчани удари још таблетице за смирење сигурна срчка

  • Nena Dodcol

    24. septembar 2016 | 21:47

    Samo me zanimaju veliki i izdrzljivi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA