OVOJ NAGRADI RETKO KOJI PIVOPIJA ĆE ODOLETI: Imate šansu da dobijete komad nameštaja koji ćete OBOŽAVATI!

Staropramen ti pruža nesvakidašnju mogućnost!

  • 1

Ako volite da se opuštaste, uživate u omiljenom pivu i dobrom društvu vi ste istinski pivopija. A za svakog iskrenog uživaoca jednog od najstarijih pića poznatog čovečanstvu, koje se koristilo i u drevnom Egiptu, ova kreacija za će biti ultimativni komad nameštaja, koji može postati sigurno i vaš omiljeni kutak za uživanje!

Inspirisani željama pravih ljubitelja piva, Staropramen je kreirao unikatnu „Staropramen pivsku sofu“. Ona je prilagođena svakodnevnim potrebama ljubitelja piva i omogućiće vam da se potpuno prepustite uživanju sa svojim prijateljima!

Foto: Promo Foto: Promo

Šta „Staropramen sofu“ čini tako posebnom?

Staropramen sofa“ poseduje niz dodataka koji je čine jedinstvenom za životni prostor. Pored toga što zadržava udobnost klasičnog troseda, ona poseduje brojne dadatke koje su korisnicima na dohvat ruke. Ugrađeni frižider koji može da primi čak 14 boca Staropramen piva, utičnice za punjače, implementirani bluetooth zvučnik, police za knjige i časopise.

Šta je potrebno da uradite?

Prijavite se odmah i podelite fotografiju i opis svog omiljenog kutka gde kulirate uz Staropramen pivo. Tri unikatne pivske sofe će otiću na kućnu adresu tri najbolja i najinovativnija učesnika, čije će fotografije po završetku konkursa odabrati stručni žiri. Sve prijavljene fotografije imaju i šansu da jednom nedeljno, tokom trajanja konkursa, osvoje paket piva.

Ne propustite priliku da prava pivska sofa postane vaš kutak za kuliranje!

Foto: Promo Foto: Promo

Obožavaćete „Staropramen sofu“!

Za više informacija, i prijavu, poseti ovaj sajt.

Ne propustite priliku i uključite se u izazov!

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA