Policajka koja je UBILA nenaoružanog CRNCA optužena za PRVOSTEPENO UBISTVO (VIDEO)

Beti Šelbi može da dobije kaznu od četiri godine zatvora pa do doživotne robije ukoliko bude osuđena za prvostepeno ubistvo

  • 1

Okružni tužilac u Tulsi optužio je policajku Beti Šelbi za prvostepeno ubistvo, nakon što je upucala nenaoružanog Afroamerikanca Terensa Kračera.

POLICIJA PONOVO UBILA CRNCA KOJI NIŠTA NIJE URADIO: Procureo snimak koji dokazuje da je on NEVIN!

Šelbijeva može da dobije kaznu od četiri godine zatvora pa do doživotne robije ukoliko bude osuđena za prvostepeno ubistvo, a poznato je i da je sa 18 godina koristila marihuanu.

Podsetimo, u američkoj saveznoj državi Oklahoma  u gradu Tulsa ubila je u petak 40-godišnjeg Afroamerikanca Terensa Kračera, koji je slušao uputstva policajaca i bio nenaoružan.

Policija je odgovarala na prijavu da se nasred puta nalazi napušten automobil, a prilikom toga je naišla na Kračerovo ukradeno vozilo. Portparol policije u Tulsi je izjavio da je nesrećni Afroamerikanac odbio da posluša naređenja policije, a na video-snimku koji je objavljen jasno se čuje dispečar iz helikoptera koji govori da ubijeni drži ruke podignute uvis i da sledi naređenja.

Na objavljenim snimcima se jasno vidi da Kračer hoda sa podignutim rukama, dok za njim ide nekoliko policajaca. Dispečar iz helikoptera govori da “osumnjičeni sledi naređenja, i da je vreme da policija upotrebi elektrošoker”.

Šef policije u ovom gradu Čak Džordan izjavio je da kod ubijenog niti u njegovom vozilu nije pronađeno nikakvo oružje. On je obećao da će pravda biti zadovoljena.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs / Izvor: rt.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA