STATUS MIROSLAVA DIGAO BALKAN NA NOGE: Ratni huškači, meni ste ubili i uzeli sve, ali moj sin neće krvariti za vaše ideale! (FOTO)

- Dragi političari...huškači rata...na prvoj slici sam ja sa 17-18 godina...Uzeli ste mi mladost, zdravlje...Ubili sve u meni ali čovjeka i srce niste...sve ste mi uzeli za vaše ideale i da vama bude bolje...da možete sve opljačkati...Na drugoj slici je moj sin 17-18 godina. E dragi moji, njega vam ne dam, njemu sam usadio ljubav prema svima, mir i napravio od njega čovjeka... - napisao je Čerek

Izjave penzionisanog generala Armije RBIH Sefera Halilovića o "nestajanju Republike Srpske ako dođe do 'raspakivanja' Dejtonskog sporazuma i novog sukoba", izazvala se burne reakcije u regionu. Političari i lideri BiH, Srbije i Hrvatske komentarisali su i kritikovali ove izjave, dok su ljudi na društvenim mrežama objavljivali svoje stavove i mišljenja.
PROCUREO RATNI SCENARIO ZA NAPAD NA REPUBLIKU SRPSKU: Ovako armija BiH planira da je osvoji

Među njima je i Miroslav Čerek koji je na društvenoj mreži Fejsbuk objavio svoj stav o pretnjama ratom u RS.
- Dragi političari...huškači rata...na prvoj slici sam ja sa 17-18 godina...Uzeli ste mi mladost, zdravlje...Ubili sve u meni ali čovjeka i srce niste...sve ste mi uzeli za vaše ideale i da vama bude bolje...da možete sve opljačkati...Na drugoj slici je moj sin 17-18 godina. E dragi moji, njega vam ne dam, njemu sam usadio ljubav prema svima, mir i napravio od njega čovjeka... - započeo je svoje obraćanje Čerek u svom statusu na Fejsbuku.
Ovaj status je podeljen više od 1.400 puta, a drugi korisnici su u komentarima podržali njegovu poruku i poziv za mir, kako je istakao u delu o svom sinu i gledanju na prošlost, sadašnjost i budućnost na ovim prostorima, kao i posledicama i ožiljcima rata.
- Njega vam ne dam za vaše ideale, vašu decu...da opet pljačkate...njega vam ne dam da pucate u njega, da ga terate u rov po suncu, kiši i snegu..da ga ranjavate...da krvari za vaše ideale...- stoji u postu objavljenom na profilu Čereka.
Da podsetimo, general i načelnik ratnog štaba Armije BiH Sefer Halilović zapretio je nestajanjem Republike Srpske ako referendum u RS bude sproveden jer, kako tvrdi, to će značiti "raspakivanje" Dejtonskog mirovnog sporazuma i stupanje na snagu Ustava BiH.

(Telegraf.rs)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • zoraon je jedan obican konj.koje marko.svssta.

    miroslava podrzavam.kakav rat.kp.ga zeleo imo ga u kuci.

  • СРБИЈА.

    Срби су постојали десетинама хиљада година...од њих настадоше многи народи балкана и европе..Србија је преживела сва велика царства и дочекала њихов нестанак па ће тако сачекати и пад и нестанак европског и америчког царства!!!

  • СРБИЈА.

    За десет година ни америка ни запад неће бити у стању никога више да уцењују!!!

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima