Odgovor Alberta Nađa na brutalne optužbe njegove bivše žene

Ne krijem se, nemam zbog čega da se krijem

  • 57

Bivši fudbaler Partizana Albert Nađ reagovao je na tvrdnje svoje bivše supruge, koja je gostujući u emisiji Tatjane Vojtehovski "Život priča" još jednom iznela teške optužbe na račun nekadašnjeg funkcionera crno-belih.

Jelena Nađ je u studiju između ostalog izjavila da je braku trpela nasilje čak i tokom trudnoće, doživela pokušaj silovanja pred detetom i tvrdila da njen bivši suprug ne plaća alimentaciju.

Pokušali smo da priliku za odgovor pružimo Albertu Nađu, koji je nedavno izjavio da je od bivše supruge putem sms-a dobio preteće poruke.

- Ne krijem se, nemam zbog čega da se krijem.

- Ali, nemam komentar, uskoro će doći vreme kada će se sve saznati - izjavio je kratko Albert Nađ za Telegraf.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Samohrana majka

    23. septembar 2016 | 16:24

    Zasto ovako preko novine.ja sam ostala samo sa detetom i jedino imala sam posao.kroz zivot sam samo radila i radila.moj muz je bio direktor firme.nikada nisam trazila alimentaciju Dete uz sebe i izborila sam se za sve sama.niti sam imala ljubavnika a ni detetu nisam zagorcavala zivot kao vas dvoje.stidite se i sta ste uradili deci puni sugorcine i besa

  • Сале Лш.

    23. septembar 2016 | 16:41

    Ако си разведена, тужи га за алиментацију, неморате се повлачити по новинама. У међувремену тражи посао. Ваљда и ти мораш нешто радити, жено.

  • Misirac

    23. septembar 2016 | 14:25

    Ne dao ti Bog da imaš ovakvu ženu.Pa ova bi prodala i rođenu decu samo da uzme novac.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA