MISTERIJA STARA 36 GODINA: Perica nije znao ko je, a sada se pojavila ova žena koja je otkrila istinu o "Kišnom čoveku"

Prošlo je skoro četiri decenija od nestanka, a još uvek svi pokušavaju da otkriju identitet ovog muškarca...

  • 1

Mediji u regionu su ovog muškarca nazvali "Kišnim čovekom", a on je pre 36 godina pronađen kako luta područjem Drniša, kada je, imao između 16 i 18 godina. Ova priča je zaintrigirala javnost zbog njegove tužne sudbine.

PRONAĐENO TELO MIROSLAVA STOJAKA: Leš kapetana Oružanih snaga BiH bio u podrumu ubice

Perica koji se u rapskoj psihijatrijskoj bolnici nalazi 36 godina, jedini je čovek u Hrvatskoj bez identiteta. Bolničko osoblje dalo mu je ime Perica Matas, a oni su mu i jedina porodica koja brine o njemu.

Kako piše Jutarnji.hr, u emisiji na hrvatskim programima "Provjereno" otkriva se priča o ovom čoveku i žene koja veruje da je njen davno nestali brat. Naime, Perica možda ima porodicu kojoj sve ove godine neizmerno nedostaje.

Službeno se vodi kao NN osoba, nema ime, prezime, matični broj, a pronađen je u vreme koje se poklapa s nestankom druge osobe.

Printskrin: provjereno.dnevnik.hr Printskrin: provjereno.dnevnik.hr

Nakon što je pogledala priču o Perici, javila se Halida Jakupović iz Prijedora koja veruje da je on njen nestali brat koji je nestao dve sedmice pre nego što je Perica pronađen kako luta. On je, baš kao i Perica imao mentalne poteškoće. Sramio se u društvu nepoznatih ljudi, ograničeno je komunicirao, što se poklapa s Peričinim karakterom.

Prošlo je gotovo četiri decenija od nestanka, a još uvek svi pokušavaju da otkriju njegov identitet.

Saznajte o ovoj priči više OVDE.

(Telegraf.rs/ Izvor: jutarnji.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA