PRVO GEJ VENČANJE U LICI: Umesto svatova pratila ih marica!

U zgradu su ih sa sve lisicama na rukama dopratili zatvorski čuvari i kumovi

  • 4

Jedna malo neobična vesta za region, šokirala je Ličane. Naime, tamo su sudbonosno "da" pred matičarkom Katarinom Župan izgovorili u petak u popodnevnim satima dvojica muškaraca M. i E. Ono zbog čega ceo slučaj posebno ulazi u istoriju je što su to zatvorenici Zatvora u Gospiću, a ne meštani.

Umesto svatova, mladence je samo 500 metara dalje do Gradske uprave pratila "marica". U zgradu su ih sa sve lisicama na rukama dopratili zatvorski čuvari i kumovi.

Hrvatska štiti gej osobe, jer je to u interesu države!

Par je želeo da stupi u brak još ranije, ali kako navodi jutarnji, nisu imali adekvatne kumove, odnosno osobe koje bi im odgovarale po seksualnoj orijentaciji, ali su se u međuvremenu snašli.

Nije poznato da li je unutar zatvorskih zidina priređena svadbena večera, ali je sigurno da nisu imali "bračnu noć", a da stvar bude još gora, stroga zatvorska pravila ne dozvoljavaju da u istom objektu kaznu izdržavaju bračni partneri, pa će jedan od njih morati da bude premešten.

Foto: Profimedia/Wavebreak Foto: Profimedia/Wavebreak

KRAH VELIKE LJUBAVI: Razvele se lezbijke u Hrvatskoj, a evo zbog čega je njihov raskid istorijski!

Ipak, postoji nada za novopečene mladence jer zbog novonastalih okolnosti imaju pravo da traže prevremeno puštanje na slobodu, odnosno ulsovnu kaznu.

Kako Jutarnji nezvanično saznaje, jedan od mladoženja E.R. (39), služi 14-godišnju kaznu zatvora zbog ubistva bivšeg ljubavnika koje se dogodilo u jesen 2005. godine.

Važi za promiskuitetnog zatvorenika jer je u nekoliko meseci promenio pet ćelija, a sve zbog toga što je u svakoj imao intimne odnose s drugim zatvorenicima. Specifičan je zbog izrazito feminiziranog ponašanja i glasa.

IMATE NEŠTO PROTIV GEJ BRAKOVA? Ovi isfeminizirani homoseksualci će vam objasniti zašto grešite (VIDEO)

Na kraju je premešten u Split u izolovane ćelije s pedofilima, ali su se tamo žalili da im dosađuje svojim pričama, pa su ga prebacili u treću ćeliju, gde je takođe imao zatvorsku romansu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • JM

    24. septembar 2016 | 07:39

    Jaoj, je li ovo moguce?

  • Penzioner

    24. septembar 2016 | 10:20

    Da nije i upravnika zatvora opalio od pozadi ovo je cirkuzanstvo, u zatvoru jedan drugog opale, nekad i direktora zatvora, ako je zgodan. Da nije crnogorac sa cetinja.

  • Drekavac

    24. septembar 2016 | 07:35

    Ludo, burazeru, ludo!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA