MILION DECE MOLILO SE ZA MIR U SVETU! Da, ovo je slika koju vredi zapamtiti! (FOTO)

Fotografija dece u molitvi se proširila društvenim mrežama, a pregršt komentara ispod fotografije govori o tome koliko zaista MIR nedostaje ljudima

  • 26

U budustičkom hramu na Tajlandu, milion dece se molilo za mir u svetu!

MOLITVA MALOG PRINCA: Izgovarajte je i vi i promenićete život!

Fotografija dece u molitvi se proširila društvenim mrežama, a pregršt komentara ispod fotografije govori o tome koliko zaista MIR nedostaje ljudima.

Jedan od njih je i sledeći:

Hajde da zajedno stvaramo našu vlastitu realnost, svi zajedno! Ne podeljeni na rase, religije, boje, pol, granice. Svi smo ljudi i treba da se držimo zajedno! Ukoliko se budemo držali zajedno, okrenućemo ovu planetu za veoma kratko vreme. Vreme je da se okončaju ratovi, gladovanja i nevolje. Došlo je vreme za sreću i ljubav!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Haos

    24. septembar 2016 | 13:08

    Realno gledano budizam je najbolja religija. Onako objektivno gledam, kao akademski gradjanin sa dovoljno skole da mogu sam da razisljam, a da ne dozvolim veri da mi pomuti sud. Koliko puta mi stvarno odemo u crkvu, zato sto smo osetili "poziv" ili se onako pomolimo iz dubine duse, cisto da svima bude dobro. Verovatno vecina nas se moli Bogu, kada zagusti ili kada npr igraju Hrvati ili Ameri neku utakmicu, pa se pomolimo Bogu da izgube. Islam necu ni komentarisati. Oni su prica za sebe, knjiga debelih korica koja nikada nece dozvoliti unutrasnjosti da se menja. I vecito dzihad i vecito krstaski ratovi, na ovaj ili onaj nacin. A mi kao "dominantna rasa" dozvolili smo da nam se ovako nesto desi. Svaka cast ovoj deci, da sam bio tamo i ja bih se pomolio sa njima iako sam pravoslavac.

  • Zemljak

    24. septembar 2016 | 12:39

    Ovako je i TITO govorio pa ga nisu slusali i evo samo mi dokle smo stigli beda bez posla ratovi bili i to bratoubolacki

  • Pitbull

    24. septembar 2016 | 12:31

    Milion pravih i postenih , a sta je sa onih 80 miliona sto se klanjaju kim kardashian ???????????

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA