STRAVIČNA NESREĆA: Radnika smrskao betonski stub!

Nesreća se dogodila kada je Tomislav J. (52) iz Niša, upravljajući teškim kamionom, zakačio podupirače betonskog elementa težine čak 80 tona koji su se srušili na kabinu kamiona

  • 0

U stravičnoj nesreći koja se desila na Koridoru 10, tačnije na radovima na izgradnji Mosta 4 kod Dimitrovgrada, poginuo je radnik Tomislav J. (52) iz Niša.

Nesreća se dogodila kada je Tomislav, upravljajući teškim kamionom, zakačio podupirače betonskog elementa težine čak 80 tona, koji se koristio za izgradnju mosta.

Betonska grdosija se srušila na kabinu kamiona kojim je Tomislav upravljao i usmrtila nesrećnog vozača na licu mesta, a izvlačenje tela vozača trajalo je bezmalo 24 časa, a za taj posao morale su biti angažovane specijalne dizalice i mašine.

Na lice mesta izašli su istražni organi kako bi utvrdili sve okolnosti pod kojima se nezgoda dogodila, ali i inspektori Inspekcije rada iz Pirota, pa je istraga u toku.

(G. P.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA