≫ 

CECA O ARKANOVOJ LIKVIDACIJI: Verujem da će država rasvetliti ubistvo mog muža!

- Najznačajnije pitanje u vezi sa Arkanovim ubistvom je ko je stavio pare na sto, a to se neće istražiti - rekao je advokat Božo Prelević

  • 37

Povodom pisma u kojem je ubijeni policijski general Vojislav Jekić optužio direktno Radomira Markovića (70), bivšeg šefa državne bezbednosti i kontroverznog biznismena Andriju Draškovića za ubistvo Željka Ražnatovića Arkana, oglasila se i Arkanova udovica Ceca Ražnatović.

 

Evo kako je Ceca prokomentarisala priče da je Arkan živ (VIDEO)

 

- Naša porodica u potpunosti veruje državnim institucijama. Rasvetlili su mnoga ubistva, verujem da će tako biti i sa našim slučajem - rekla je Ceca za "Alo!"

 

Beogradski advokat Božo Prelević povodom Jakićevog testamenta izjavio je: - Za to što je Vojislav Jekić napisao u svom pismu ima sigurno i operativnih dokaza. Nisu samo njih dvojica učestvovali u Arkanovom ubistvu. Ima i drugih. Glavno pitanje je ko je stavio pare na sto. To je najznačajnije pitanje, a to se neće istražiti.

 

Printskrin: Youtube/  Vanzemaljac iznad Sarajeva

Printskrin: Youtube/Vanzemaljac iznad Sarajeva

 

Arkanov kum Borislav Prelević nije bio voljan da komentariše pismo koje nakon mnogo godina baca novo svetlo na ubistvo.

 

Advokat Veljko Delibašić koji zastupao Andriju Draškovića i Dobrosava Gavrića, osuđenog za Arkanovo ubistvo, izneo je juće optužbe na račun Jekića: - Vojislav Jekić je bio kriminalac, na korak od hapšenja, koji je optuživao sve žive. Ukoliko je pomenuo moje klijente u negativnom kontekstu, sve je netačno. Za Andriju Draškovića je pravosnažnom presudom utvrđeno da nema nikakve veze sa tim događajem. Što se tiče Dobrosava Gavrića, iskreno verujem da nije izvršio ubistvo i ako se vrati u zemlju nadam se da će mu se ponovo suditi i da će se dokaati da on nije ubica.

 

Podsećamo da je Vojislav Jekić u pismu krajem 2000. naveo da mu je lično Milan Đuričić Miki, takođe osuđen za saučesništvo u Arkanovom ubistvu, ispričao sve o ulozi Radomira Markovića i Andrije Draškovića u Arkanovoj likvidaciji.

 

Foto: Profimedia/AFP

Foto: Profimedia/AFP

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • SRB

    25. septembar 2016 | 14:36

    Kao sto je rasvetlila transfer igraca Obilica uzela si 5 a drzavi uplatila 2 miliona i slobodna ko ptica.

  • Milic

    25. septembar 2016 | 15:49

    Arkan je ratovao za svoju korist a ne za srbiju, na koji nacin steko toliko para i zlata i imovinu ako nije pljackao i ubijao sve redom.

  • Kobre

    25. septembar 2016 | 14:43

    Treba prvo resiti Djindjicevo ubistvo, zar ne?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA