RADA MATIĆ OPTUŽUJE MARJANOVIĆE: Hoće da mi razbiju glavu kao Jeleni!

- Ne plašim se uopšte, ali se pitam da li oni uvek udaraju u glavu?! Pošto su na slobodi, žele da mi razbiju glavu, kao da im je društvena hrana da gledaju smrskane glave. Možda kriziraju - kaže Matićeva

  • 33

Odmah nakon objavljivanja snimka sa slave Marjanovića na kome se vide modrice na licu ubijene Jelene, Radi Matić iz Beča počele su da stižu preteće poruke. Na Fejsbuk profilu koji vode Marjanovići  objavljena je foto-montaža na kojoj je Rada, koja preti da će da ih raskrinka, sa razbijenom glavom.

Majka Jelene Marjanović u teškom stanju! Prebačena na VMA! NE MOŽE da GOVORI!

- Stavljaju mi do znanja da žele i meni da pocepaju glavu kao Jeleni, ali im se želja neće ispuniti jer nije lako do moje glave doći. Ne plašim se uopšte, ali se pitam da li oni uvek udaraju u glavu?! Pošto su na slobodi, žele da mi razbiju glavu, kao da im je društvena hrana da gledaju smrskane glave. Možda kriziraju - kaže Matićeva za Srpski telegraf.

Marjanovići za sporni snimak krive Matićevu, ali ona to demantuje i čak sumnja da je u ubistvo umešan kum Marjanovića Ivica.

- Snimak nisam montirala niti imam veze s njim, bio je na profilu njihovog kuma Ivice Ajdarevića. Kad smo već kod kuma Ivice, mislim da i on nije čist u celoj ovoj priči, samo se o njemu još ne priča - kaže Matićeva.

Printskrin: TV Happy Printskrin: TV Happy

Rad još sumnja da neko iz tužilaštva štiti Marjanoviće.

- Marjanovići sve znaju, a ćute i ćutaće. Verujem da će Jecin ubica biti uhapšen čim se sazna ko iz tužilaštva štiti Marjanoviće. Znam da u policiji nemaju vezu, ali u tužilaštvu imaju i zato su još na slobodi - tvdri Matićeva.

Za brutalni zločin Matićeva ne krivi direktno Marjanoviće, ali sumnja da iz nekog razloga znaju ko je ubica i ne otkrivaju njegovo ime.

- Nisam sigurna da li su je ubili, ali ponoviću, znaju ko je. Pomogli su ubici, ma ko to bio, i pomažu mu i dalje, još se drže. Mislim da je Zoran sa nasipa Jelenu negde poslao, zna on gde i kome - dodaje Matićeva.

Bečlijka ne veruje u iskreno žaljenje Zorana za Jelenom jer je, kako tvrdi, samo 30 dana posle zločina razmenjivao poruke sa njom.

Foto: Facebook/zoran.marjanovic.731 Foto: Facebook/zoran.marjanovic.731

- Da žali, apelovao bi da se ubica pronađe, sigurno da ne bi meni slao poruke. Trebalo je da uzme njenu ssliku, pa da ide ispred policije dok ne nađu ubicu kao što je  adio otac Luke Jovanovića, a ne ovako. Čudno se ponaša, ne samo on, nego i svi u kući - rekla je Rada.

Rada smatra da je Marjanovići optužuju za sve, kako za poruke, tako za snimke, kako bi pokrili sebe.

- Preko mene žele da pokrivaju sebe. Lakše im je da sve svaljuju na mene misleći da ta priča prolazi, neka me tuže za montiranje, pa ćemo videti šta će biti. I seksi poruke je kasnije priznao, samo je u početku rekao da su montiane - priča Rada.

Kako dalje navodi za Srpski telegraf, Matićeva nema nijedan drugi interes u vezi Jeleninog slučaja, osim da pokaže kako je Zoran brzo "zaboravio Jelenu".

Foto: pink.rs Foto: pink.rs

- I Zoranov odnos s Jeleninom bolesnom majkom Zoricom je foliranje. Obišao ju je u bolnici sao zbog novinara, znao je da će to biti medijski propraćeno - smatra Matićeva.

Ona još dodaje da pevačica Nada Točagić zna tajne porodice Marjanović, ali daje zbog straha od njih promenila izjavu u vezi spornog snimka.

- Upravo zbog toga što dosta zna, Nada ima strah od Marjanovića. Mislim da nije bila Jelenin iskren prijatelj, Nada je dvolična. Poslala sam joj nekoliko poruka pre tri dana na koje mi nije odgovorila, a i ne mora. Ona se gubi i ne zna šta priča. Topčagićeva zna mnogo toga, sigurna sam. Zna i da je Jeca bila rob u toj kući i da je bila sam u svakom smislu te reči, bez pravog prijatelja i bez igde ikoga svoga - zaključuje Rada Matić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA