≫ 

NOVI OBRT U ISTRAZI UBISTVA JELENE MARJANOVIĆ: Inspektori priveli konobaricu iz Beograda i uzeli joj DNK

- Ona je objasnila da Jelenu nije dobro poznavala, već samo iz viđenja, kao gošću lokala u kojem je radila. Vlasnik kafića bio je Jelenin blizak prijatelj - objašnjava sagovornik blizak istrazi

  • 15

Policija je pre nekoliko dana privela na informativni razgovor žensku osobu iz Beograda, koja radi kao konobarica, za koju se veruje da ima veze sa svirepim ubistvom Jelene Marjanović (33). Uzeli su joj DNK uzorak na veštačenje, a nakon razgovora je puštena da se brani sa slobode.

- Devojka koja je radila u jednom kafiću u Beogradu privedena je na informativni razgovor. Ona je demantovala da ima bilo kakve veze sa  ubistvom Jelene Marjanović. Međutim, od nje je uzet uzorak DNK, koji je poslat na veštačenje. Ona je objasnila da Jelenu nije dobro poznavala, već samo iz viđenja, kao gošću lokala u kojem je radila. Vlasnik kafića bio je Jelenin blizak prijatelj - objašnjava sagovornik "Alo-a" blizak istrazi.

RADA MATIĆ OPTUŽUJE MARJANOVIĆE: Hoće da mi razbiju glavu kao Jeleni!

Nakon saslušanja konobaricu su pustili na slobodu, ali će proveriti da li se njen DNK podudara sa onim koji je pronađen 3. aprila u kanalu u naselju Crvenka u Borči, kada je pronađeno Jelenino telo.

Foto: Facebook/zoran.marjanovic.731 Foto: Facebook/zoran.marjanovic.731

Do sada je više od 500 ljudi saslušano u vezi ovog slučaja, ali ni šest meseci od zločina nema pomaka.

Majka Jelene Marjanović u teškom stanju! Prebačena na VMA! NE MOŽE da GOVORI!

Tim za otmice je najpre započeo potragu za Jelenom 2. aprila kada im je rečeno da je žena oteta, ali se posle uključilo odeljenje za ubistvo.

Dan kasnije našli su telo nesrećne žene sa smrskanom glavom u kanalu, ali od tada nije pronađen ni predmet kojim je ubijena, a ni mesto ubistva.

Foto: Uglješa Rašević Foto: Uglješa Rašević

Poznato je da Jelena nije imala neprijatelja, niti da je dobijala pretnje.

MISTERIJA MODRICA JELENE MARJANOVIĆ: Pojavile se, pa nestale, neko ovde opasno laže! (FOTO)

Inače, Jelenina majka Zorica Krsmanović je trenutno jako lošeg zdravstvenog stanja zbog čega se trenutno nalazi u bolnici.

- Medicinska sestra koja mi je davala infuziju mi je rekla: "Zaklela se zemlja raju da se sve tajne odaju." Verujem da će se dok sam još živa otkriti ko je ubica mog deteta - ispričala je Zorica za "Alo" pre odlaska u bolnicu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Muta

    26. septembar 2016 | 12:16

    Kakve veze ima konobarica sa ubistvom sad pocinjete da izmisljate

  • Maja

    26. septembar 2016 | 21:26

    Kako joj nije niko pretio kad su rekli da joj je neki muskarac slao pretnje preko Fejsbuka. Svaki put pisete nesto drugo, svasta. Popeli ste nam se na glavu sa ovim slucajem a tapkate u mestu.

  • Ns

    26. septembar 2016 | 06:10

    1000 ovrt./min kao centrifuga.....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA