DODIK PORUČUJE: Nema krivičnih prijava zbog referenduma

- Neka uhapse referendum - poručio je Dodik odgovarajući na pitanje novinara o mogućim krivičnim prijava, jer je glasanje održano uprkos odluci Ustavnog suda BIH

  • 13

Predsednik Republike Srpske, Milorad Dodik, izjavio je sinoć da nema krivične odgovornosti zbog sprovođenja referenduma u RS.

REFERENDUM U SRPSKOJ: Građani odlučili da 9. januar ostaje Dan Republike Srpske!

- Neka uhapse referendum - poručio je Dodik odgovarajući na pitanje novinara o mogućim krivičnim prijava, jer je glasanje održano uprkos odluci Ustavnog suda BIH.

- Ja se ne plašim, naravno. Ako mislite da ćete videti neki strah, to nećete videti. Baš me zanima kako će ti, koji su kao nešto spremni da rade, na koji način to mogu - rekao je predsednik RS.

On je ponovio da nema krivične odgovornosti, da nema krivičnog dela i da bi onda "trebalo da uhapse čitavu skupštinu, a onda i narod, a to neće moći".

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bina

    26. septembar 2016 | 09:08

    Alo bre covece ajde malo oladi,dosta je vise,ima Srbija pametnijeg posla vec da tebe slusa!

  • Živadin T Jarić

    26. septembar 2016 | 10:47

    Ne bi Mićko u ćorku? Nije Mićko mućkao kao oni što mućkaju on je mućkao u skladu sa propisi.

  • MR

    26. septembar 2016 | 10:18

    Dodik kaže:“trebalo da uhapse čitavu skupštinu, a onda i narod, a to neće moći”. Zašto sad svaljuje na skupštinu i narod?????? Narod glasao po uputama svog vođe, odazvao se na poziv svog vođe i što bi sad narod bio kriv.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA