NAĐ JE HTEO DA ME SILUJE VARJAČOM PRED SINOM: Novi detalji iz života bivših supružnika

Prva supruga Alberta Nađa juče je skoro tri sata saslušavana u policiji zbog optužbi koje je javno iznela na račun bivšeg muža

  • 84

Jelena (38), bivša supruga Alberta Nađa, juče je skoro tri sata saslušavana u policiji zbog optužbi koje je javno iznela da ju je bivši muž godinama tukao i da je od njega pobegla kada je pokušao da je ubije. Ona je, nezvanično, ispričala da je Nađ pokušao da je siluje pred sinom, i to varjačom, piše Alo.

- Shvatila sam da treba da ga napustim kada je pokušao da me ubije. Tada sam povela svoje troje dece sa sobom. Prve batine još pamtim. Dobila sam, dobila sam ih na medenom mesecu. Bio je divan prema meni dok smo se zabavljali i sve sam mislila da će se promeniti. Međutim, sve je bilo gore i gore... - priča za Alo Jelena Nađ.

Bivša supruga BRUTALNO odgovorila Nađu dok je gostovao u emisiji (FOTO)

Prema njenim rečima batine na pravdi boga dobijala je i dok je bila trudna. Zbog toga, kaže, njen sin ima sada problema sa očima.

Ispovest Alberta Nađa o bivšoj ženi koja potresa Srbiju! Decu ne viđam već godinu dana, zbog nje sam mrzeo roditelje!

Printskrin: TV Prva Printskrin: TV Prva

Jelena je izjavila i da je često dobijala batine pred decom. Nađ je bio taj koji je terao mališane da gledaju kako im tuče majku:

Moj stariji sin je jednom skočio na njega da me zaštiti jer je već hteo da me ubije. Bilo je strašno.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ####

    27. septembar 2016 | 00:34

    GDE STE, BAGRO, DA SADA LUPATE MINUSE I PODRŽAVATE OVOG SILEDŽIJU I NIŠTAVILO ?

  • Fuj

    27. septembar 2016 | 08:43

    Sta je cekala do sad! Sto ga nije prijavila svih ovih godina?kao htela da zastiti decu a sad kenja sad joj deca nisu vazna:( bakomat outorder

  • Isko

    27. septembar 2016 | 08:31

    Ko zna? Poznajem nekoliko muškaraca kojima su žene namestile zvrčku. I to onako stvarno. Jedan je samo došao kući i zatekao promenjenu bravu i švalera u kući koji mu preti. Žena ga tužila za zlostavljanje. On siroma nije ništa primetio da se događa. Setite se generala Obradovića koga su isprozivali za seksualno uznemiravanje staro dve godine (tobože je uhvatio koleginicu za pozadinu) vukli ga po nivinama, uništili mu političku karijeru i oterali u smrt. Čovek je bio oličenje poštenja. To da su žene koje imaju sve u životu kasnije kada toga nema ogorčene i prave svašta, nije neka novost. A opet možda je sve istina. Ne treba na prvu verovati nikome.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA