NAJMLAĐI SILOVATELJ U BRITANIJI IMA SAMO 11 GODINA: Zlostavljao je dečaka ometenog u razvoju i svog druga čak 15 puta

Advokat odbrane Bret Čapel, opisujući slučaj, rekao je da svako vidi da je tragičan, ali i da je optuženi pre nekoliko godina i sam bio žrtva seksualnog zlostavljanja

  • 0

Nakon što je priznao da je 15 puta napastvovao devetogodišnjeg dečaka, ovaj jedanaestogodišnjak postao je najmlađi britanski silovatelj.

ROBIJAŠI SAZNALI DA IM JE NOVI CIMER SILOVATELJ: Evo šta su mu onda uradili (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Dečak iz Blekpula  u Lankaširu uhvaćen je tek nakon što je majka drugog dečaka čula sumnjivo šaputanje preko monitora za bebe koji stoji u sobi njenog sina, prenosi Dejli mejl.

Dečak silovatelj sada ima 12 godina, a ranije je zlostavljao sedmogodišnjeg dečaka, a posle njega dva puta i jedanaestogodišnjeg dečaka koji je ometen u razvoju.

Optuženi, čiji identitat ne sme da se otkrije, priznao je krivicu da je 15 puta silovao istog dečaka i za 3 dodirivanja sa seksualnom konotacijom.

U sudnici je stajao odmah pored čuvara, a bio je lepo ošišan, obučen u košulju sa kravatom. Sudilo mu se na sudu za malolotnike, a suđenje je predvodio sudija Džef Brailsford. Tužilac Keri Griv rekao je da su se silovanja događala u periodu između aprila prošle godine i prošlog meseca, u gradu na obali.

29. maja ove godine optuženi se igrao sa devetogodišnjim dečakom u njegovoj sobi kada je majka čula šaputanje na monitoru za bebe. Ušla je u sobi i zatekla optuženog kako na podu siluje njenog sina. On joj se tad izvinio i rekao da ne zna zašto je to uradio.

Specijalizovani policiajci ispitali su žrtvu i on im je tad rekao da ga je optuženi silovao skoro svaki put kad su se igrali zajedno. Takođe, optuženi mu rekao da to što se dešava čuva kao tajnu.

Foto-ilustracija: Profimedia/Alamy Foto-ilustracija: Profimedia/Alamy

Tokom istrage utvrđeno je da je optuženi neprikladno dodirivao i dečaka koji ima 7 godina, ali preko njegove odeće. Optuženi je pušten uz kauciju nakon što je ranije dva puta, preko pantalona, neprikladno dodirivao jedanaestogodišnjeg dečaka koji je ometen u razvoju. Žrtva je tad rekla da mu je silovatelj posle toga dao mač.

- Ocenjeno je da postoji visoki rizik da nastavi sa ovakvim seksualnim ponašanjem. Ponašao se slično i sa drugim dečacima. Sud smatra da je u ovom slučaju prikladna zatvorska kazna - rekao je tužilac.

Advokat odbrane Bret Čapel, opisujući slučaj, rekao je da svako vidi da je tragičan, ali i da je optuženi pre nekoliko godina i sam bio žrtva seksualnog zlostavljanja. Dodao je da se dečak momentalno izjasnio kao kriv i da je pokazao veliku dozu sramote i kajanja.

(Telegraf.rs / Izvor: Dailymail.co.uk)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA