≫ 

Najbolji digitalni radovi agencije Communis DDB u finalu nagrade SoMo Borac na Weekend Media Festivalu 2016. u Rovinju (VIDEO)

Kompanija Bambi AD i agencija Communis DDB imali su svog predstavnika u finalu nagrade Digitalac godine na ovogodišnjem WMF u takmičenju koje već tradicionalno prepoznaje najbolje u regionu iz digitalnog sveta

  • 0

Najbolji digitalni radovi agencije Communis DDB našli su se u finalu nagrade SoMo Borac na Weekend Media Festivalu 2016. u Rovinju.

Za interesantnu ideju i projekat Plazma Mini Mini sa kreativne strane zaslužna je Marija Obrenović, digital account direktor agencije Communis DDB, koja je više nego opravdano ušla u finalni izbor za prestižnu nagradu Digitalac godine.

Povod za saradnju izmedju kompanije Bambi i agencije Communis bio je lansiranje kampanje Plazma Mini Mini u cilju da pokaže još zabavniju stranu ovog omiljenog brenda, tako što se po prvi direktno komuniciralo sa mlađom ciljnom grupom opredelivši se za content strategiju potpomognutu influencer marketingom.

Foto: Promo Foto: Promo

Igrica "Čik prestani da se zabavljaš" definitivno je zabavila i kreativce i učesnike tokom svog trajanja, ali ono što je klijent istakao je ipak mnogo važnije, a to su rezultati kampanje:

- Ostvaren je ozbiljan reach, podignut awareness… prodaja je tri puta povećala budžet od planiranog -  izjavila je Jelena Ljubomirović, brend menadžer u okviru Plazma tima.

U više nego zabavnom duelu u video snimku Dvougao, Marija i Jelena nas uvode u ideju, cilj i strategiju ove kampanje na zanimljiv i duhovit način.

http://somoborac.com/finalisti/

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA