≫ 

NOSIĆEMO I DALJE MAJICE: Lepo vreme nas ne napušta, a evo dokle će TAČNO trajati!

U Beogradu sutra nakon svežeg, u delovima grada i maglovitog jutra, tokom dana sunčano i toplo. Vetar slab, zapadni i jugozapadni. Minimalna temperatura 9°C, maksimalna dnevna 23°C

  • 1

Ukoliko ste mislili da je lepom vremenu došao kraj, moramo da vas iznenadimo pozitivno jer vremenska prognoza za naredne dane kaže da će temperatura biti i do 25 stepeni

Jutra će u Srbiji biti sunčano, sa svežim jutrom i nesto magle. a u toku dana vetar će biti slab i promenljivog pravca.

Već tokom dana prema najavama sajta weather2umbrella.com očekuje se sunčano i toplo. Vetar slab, zapadni i jugozapadni. Minimalna temperatura od 4 do 12°C, maksimalna dnevna od 20 do 25°C.

- Narednih dana jutra će biti sveža i hladna, ponegde i maglovita. Tokom dana biće pretežno sunčano još toplije. Maksimalna temperatura biće uglavnom od 23 do 28°C. U nedelju posle podne i tokom večeri naoblačenje sa kišom i pljuskovima, prvo u zapadnim predelima - navodi se na sajtu weather2umbrella.com.

Printskrin: accuweather.com Printskrin: accuweather.com

U Beogradu sutra nakon svežeg, u delovima grada i maglovitog jutra, tokom dana sunčano i toplo. Vetar slab, zapadni i jugozapadni. Minimalna temperatura 9°C, maksimalna dnevna 23°C.

Printskrin: accuweather.com Printskrin: accuweather.com

Narednih dana nakon svežeg jutra, tokom dana će biti pretežno sunčano i još toplije. Maksimaln temperatura kretaće oko 25°C, za vikend i do 27°C. U nedelju posle podne i tokom večeri naoblačenje sa kišom i pljuskovima.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA