Bivšu američku misicu i glumicu koju smo gledali u sapunicama Tramp nazvao prasicom, lepotica mu odgovorila jako! (FOTO) (VIDEO)

Tramp je misicu tada naterao da u teretani vežba pred fotoreporterima, kako bi vratila svoju liniju i nastavila da promoviše takmičenje

  • 0

Bivšu misicu univerzuma Ališu Maćado iz Venecuele, koja se nakon sticanja ove titule 1996. ugojila desetak kilograma, Donald Tramp nazivao je prasicom, i zadirkivao kad se ugojila, što je Hilari Klinton iskoristila protiv njega.

POČINJU DEBATE KOJE ĆE IZABRATI PREDSEDNIKA AMERIKE: Evo koje su prednosti i mane Hilari Klinton i Donalda Trampa

U predsedničkoj debati, koja je probila sve rekorde gledanosti, Hilari je ovaj nemili događaj pomenula kako bi stavila akcenat na Trampov odnos prema ženama, ali i Latinoamerikancima.

- Jedna od najgorih stvari koje je rekao bila je ona u vezi žena i takmičenjima lepote - on voli izbore za mis, podržava ih i druži se s njima, a onda je jednu od njih nazvao "Mis Pigi", i "Gospođica domaćica", samo zato što je Latinoamerikanka - ispričala je Klintonova i dodala:

"Donalde, ona ima ime, a to je Ališa Maćado. Ona je američka državljanka i budi siguran da će izaći na glasanje ovog novembra".

Foto: Profimedia/Press Association Foto: Profimedia/Press Association

Uvrede na lepoticin račun pale su neposredno posle izbora za Mis Univerzuma 1996. godine kada je jako ugojila, usled stresa za vreme priprema za takmičenje, kao i samog izbora.

Tramp ju je tada naterao da u teretani vežba pred fotoreporterima, kako bi vratila svoju liniju i nastavila da promoviše takmičenje, na kom je bila prva pobednica od kako je organizaciju preuzeo Tramp.

U toku debate u ponedeljak, američki tajkun bio je zatečen kada je Hilari ovo pomenula, ali je kasnije rekao novinarima da su organizatori izbora s ovom devojkom imali mnogo problema, ali ne samo zbog njene kilaže.

- Bila je pobednica, a jako se ugojila, što je bio veliki problem. Osim toga, problematičan je bio i njen stav i ponašanje i zaista smo imali problema s njom. Hilari se vratila godinama unazad u prošlost i iskopala ovo i sad priča o njoj kao da je devojka bila Majka Tereza, a nije. Ali nema veze, Hilari mora da radi ono što mora - naveo je Tramp.

Reagujući na pominjanje ovog slučaja u predsedničkoj debati, Ališa se zahvalila Klintonovoj jer nije ni sanjala da neko tako važan kao što je ona uopšte zna za celu priču.

- Gledala sam debatu sa porodicom i kada sam čula šta priča, zaplakala sam. Ja odlično znam na šta je sve spreman taj čovek. Ali ovde se ne radi o meni, već o Latinoamerikancima. Želim da shvate, bolje nego ikad, da naša zajednica treba da podrži SAD i oduži im se za sve što im je pružila - rekla je bivša misica, objašnjavajući zašto se oglasila u javnosti.

(Telegraf.rs / CNN)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA