PAO SA 4,60 METARA VISINE: Poginuo muškarac kod Ovčar Banje!

V. B. (60) iz Zabučja kod Užica stradao je kada se kao suvozač u kamionu sa plato prikolicom popeo na autodizalicu da savije šipku koja bi smetala pri prolazu ispod nadvožnjaka, i pao sa visine od 4,60 metara

  • 1

U mestu međuvršje, kod Ovčar Banje, prilikom pada sa autodizalice na parkingu, poginuo je jedan radnik (60), saopštilo je Ministarstvo za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja.

V. B. (60) iz Zabučja kod Užica stradao je kada se kao suvozač u kamionu sa plato prikolicom kojim je prevožena autodizalica, popeo na autodizalicu da savije šipku koja bi smetala pri prolazu ispod nadvožnjaka, i pao sa visine od 4,60 metara, navodi Ministarstvo u saopštenju.

Radnik V. B. je bio zaposlen u preduzeću "Jedinstvo" AD iz sevojna.

Inspektori Odseka inspekcije rada u Čačku su odmah po saznanju za nesreću izašli na mesto događaja i započeli inspekcijski nadzor. Inspekcija će, na osnovu činjenica koje utvrdi, preduzeti sve zakonom propisane mere, navedeno je u saopštenju.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA