≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

KRVNICI TUKLI TRUDNE SVINJE METALNIM ŠIPKAMA: Vadili prasiće iz stomaka da bi ih UBILI (UZNEMIRUJUĆI SNIMAK)

Vreme čitanja: oko 2 min.

Vlasnik farme je izrazio svoj šok i gađenje nakon što je snimak dospeo u javnost, i naveo je da nije imao predstavu da su životinje svakodnevno mučene

  • 7

Dva španska farmera su uspela da izbgnu zatvor uprkos snimcima koji pokazuju da su mučili trudne svinje, kao i da su im vadili prasiće iz utrobe. Antoniju Himenezu Hernandezu i Huanu Rikardu Rodasa je rečeno da su im zatvorske kazne zato što su ispoljili surovost prema životinjama suspendovane, zbog toga što prethodno nisu osuđivani, naveo je sud u Kartagini.

Farmer uhvatio konja za penis i ugurao ga u vaginu od kobile! (VIDEO)

Ovim muškarcima je oduzeto pravo da u naredne tri godine rade sa životinjama, ali moraju da idu na kurs kako bi naučili da se ophode prema životinjama.

Suđenje je usledilo nakon varvarskog snimka koji pokazuje njih dvojicu kako maltretiraju trudne svinje i udaraju ih po glavi metalnim šipkama. U tela su im zabadali metalne šipke, pošto bi im izvukli mladunce iz utrobe.

Nakon što je jedan od njih ubio svinju, njegov kolega je uz smeh dodao: "Počivaj u miru". Mladunci su izvučeni iz majčinih utroba živi da bi potom i oni bili ubijeni.

Šokantni snimci su snimljeni na farmi Eskobar u Fuente Alamu, u Mursiji, jugoistočnom delu Španije. To je dovelo do hapšenja ovog para koji je morao da se pojavi pred sudom. Međutim pretpostavlja se da imaju još jednog saučesnika koji je u bekstvu. Posle izricanja presude, ljudi koji se bave zaštitom prava životinja iz organizacije "Jednakost životinja" su izjavili da će se na presudu žaliti.

Foto: Profimedia/SOLARPIX Foto: Profimedia/SOLARPIX

- Kada zabodete šipku od 80 cm u svinju više od 50 puta to ne sme da prođe nekažnjeno. Ovo je najsvirepija stvar koju sam u životu video. Želimo istorijsku presudu koja će poslužiti za primer svima - rekao je njihov direktor Havijer Moreno.


Ova organizacija je pokrenula peticiju koju je potpisalo više od 66 000 ljudi,  za promenu zakona koji reguliše ophođenje prema životinjama.

Foto: Profimedia/SOLARPIX Foto: Profimedia/SOLARPIX

Video se pojavio u februaru 2012. godine, kada je poslat na adresu organizacije "Jednakost životinja". Markos Verduga je farmer od kojeg je ovaj video potekao i koji je naveo da je lično imao prilike da vidi kako su životinje svakodnevno mučeno, još od prvog radnog dana na farmi.

Policija je uhapsila osumnjičene već u roku od 48 sati. Vlasnik farme je izrazio svoj šok i gađenje nakon što je snimak dospeo u javnost, i naveo je da nije imao predstavu da su životinje svakodnevno mučene.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs/Daily Mail)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Boban

    28. septembar 2016 | 17:53

    Ne razumem. Mučili zivotinje od kojih zive. Zar njima nije cilj da se krmača oprasi i da prodaju prasiće? A oni ih ubijaju. ??? U svakom slučaju, istom šipkom njih po glavi da se opamete, ako je u opšte moguće.

  • M ...

    28. septembar 2016 | 19:19

    Boze Nedaj pa Gdje ce vam Dusa Bolesnici ovo je kraj Svijeta nema Sta.Sta bi Radili Ljudima Samo Da mogu.

  • novosadjanka

    29. septembar 2016 | 06:59

    Bas jezivo! Podjite od sebe, da li biste Vi mogli da uzivate u tako necem? Naravno da ne, niko normalan ne bi. To znaci da su oni psihicki poremeceni i ko zna sta jos sposobni da urade! I ljudima a ne samo svinjama! Odvratne psihopate!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA