Carinici su mislili da je ovo običan crni "mercedes", a onda su ga otvorili i nisu mogli da veruju šta vide ISPOD VOLANA! (FOTO)

Carinici su devize otkrili ispod maske volana, u naslonu zadnjeg sedišta, kao i u tapacirungu sa leve strane prtljažnika

  • 2

Carinici su oko podneva 28. septembra 2016. godine na izlaznoj strani graničnog prelaza Gradina sprečili pokušaj da iz zemlje bude izneta suma od 164.700 neprijavljenih evra.

 

Devize su otkrivene u automobilu „Mercedes Benz CLA180“ nemačkih registarskih oznaka kojim su putovala dvojica mlađih muškaraca, od kojih je jedan grčki, a drugi nemački državljanin turskog porekla.

 

Carinici su devize otkrili ispod maske volana, u naslonu zadnjeg sedišta, kao i u tapacirungu sa leve strane prtljažnika.

 

Novac u apoenima od po 500, 200, 100, 50 i 20 evra nalazio se u belim kovertama, sakrivenim na pomenutim mestima u automobilu.

 

Foto: Uprava carina Republike Srbije

Foto: Uprava carina Republike Srbije

 

Ukupno je pronađeno 184.700 evra, od čega je dvojici putnika vraćeno po 10.000 evra, koliko iznosi dozvoljena suma koja se bez prijavljivanja može preneti preko granice.

 

Foto: Uprava carina Republike Srbije

Foto: Uprava carina Republike Srbije

 

Podsećamo da je na Gradini pre dva dana u ručnom frižideru otkriveno preko 200.000 neprijavljenih evra.

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Šarke

    28. septembar 2016 | 15:25

    Ljudi krenuli u Tursku da daju avans za robu iz Avganistana! Zeznuli ste im kombinaciju! Mislim da se najmanje nadaju da ce im nasa policija ili carina pronaci nesto, jos na izlazu iz zemlje!

  • Deki

    28. septembar 2016 | 15:27

    Svaka čast ekipi, kako procene i nahvataju lopuže.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA