Crni Mesec donosi ubistva, silovanja, krađe. Opasno upozorenje SRPSKOG astrologa!

- Crni Mesec je u astrologiiji predstavljen kao Lilit, kraljica noći, koja simbolizuje animalnu prirodu kod čoveka - poručio je astrolog Vladimir Vlajić

  • 2

Juče smo vam pisali o tome da je u petak Crni Mesec, koji će sve očarati svojim prisustvom, ali da iako će se mnogi truditi da ga vide, to im neće poći za rukom.

U PETAK NAM STIŽE SMAK SVETA: Crni Mesec će se pojaviti na nebu, BLIŽI NAM SE KRAJ (VIDEO)

- Crni Mesec je pomalo neobičan nebeski događaj, pojavljuje se jednom na svaka 32 meseca - rekao je Džo Rao sa portala Space.com, a teoretičari zavere su već zabrinuti zbog "vatrenog prstena" i solarne eklipse u septembru, tokom koje su Mesec, Zemlja i Sunce bili u liniji iznad Afrike, stiže Crni Mesec, jer to po Bibliji na koje se pozivaju, može da znači kraj za nas:

- Sunce će potamneti, a Mesec neće sijati, zvezde će padati sa neba - stoji u Jevanđelju po Mateji, zbog čega mnogi teoretičari misle da nam Isus dolazi i da se bliži kraj sveta.

Međutim, šta o tome misle astrolozi?

Astorlog Vladimir Vlajić je istakao da do smaka sveta neće doći, ali da nas svakako zbog Crnog Meseca očekuje turbulentan period.

- Crni Mesec je u astrologiiji predstavljen kao Lilit, kraljica noći, koja simbolizuje animalnu prirodu kod čoveka. To znači da je moguće da u ovom periodu bude više silovanja, ubistava i pljački. Najviše problema se može očekviati u Nemačkoj i zemaljama Bliskog istoka - smatra on, a njegov kolega Dušan Veličković kaže da Crni Mesec označava dobar period za Beograd, koji se nalazi u znaku Vage:

- Crni Mesec je mlad mesec, a mlad mesec simbolizuje završetak jednog i početak novog ciklusa. Dobra je stvar što će se ovaj fenomen deseiti kada je Jupiter u Vagi, jer je Jupiter planeta sreće, stranca i bogatstva, a Beograd je u znaku Vage. To znači da bi se nakon 30. septembra moglo očekivati da krene povoljni period za Beograd, odnosno može se očekivati priliv investicija i dolazak stranih investitora - rekao je on za beogradske medije.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • The Spatula

    29. septembar 2016 | 09:17

    Srecom, zena mi nije tu par dana. Ko zna sta bi joj sve palo na pamet...

  • Jovan

    29. septembar 2016 | 09:19

    I doneo je, ali dan ranije.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA